Vladimir Putin: Amerika ne sme da napadne, jer zna – Rusija bi lako pobedila u III. svetskom ratu!

Putin je tvrdio, da je brod i potonuo, to ne bi dovelo do Trećeg svetskog rata – jer Zapad zna, da Rusiju nikada ne bi mogao da osvoji.

Poslednje što želimo da čitamo dok se nadamo da izađemo iz pandemije je bilo šta o mogućnostima Trećeg svetskog rata ali tu smo.

Dobra vest, je da ruski predsednik Vladimir Putin, ne misli da će se to dogoditi – ali to je zato što misli da bi Rusija lako pobedila.

Putin je govorio o mogućnosti globalnog rata kao odgovor na nedavne izveštaje – koje je negirala Velika Britanija – da je Rusija ispalila metak upozorenja na jedan od britanskih ratnih brodova u Crnom moru, a ratni avion bacio bombe ispred plovila.

Rusija je tvrdila da je brod ušao u ruske vode, a Velika Britanija je porekla da se bilo šta od toga dogodilo.

Bez obzira na to šta je istina, a šta ne, nesumnjivo je to bio trenutak napetosti za dve zemlje, a da bi dodatno podstakao vatru.

Putin je tvrdio, da je brod i potonuo, to ne bi dovelo do Trećeg svetskog rata – jer Zapad zna, da Rusiju nikada ne bi mogao da osvoji.

Kako je preneo Associated Press, Putin je u emisiji za pozive rekao: „Čak i da smo potopili taj brod, bilo bi teško zamisliti da bi to stavilo svet na ivicu Trećeg svetskog rata, jer oni koji to rade znaju, da oni ne mogu izaći kao pobednici u tom ratu, i to je veoma važno “.

Putin je takođe rekao da je američki izviđački avion radio sa britanskim razaračem tokom incidenta „provokacija“.

“Razarač je upozoren da će se oružje koristiti ako pređe granicu Ruske Federacije.

Nije reagovao na upozorenje”, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

S obzirom na to da je Putin takođe bio neprijateljski raspoložen prema Ukrajini na konferenciji za novinare – Rusija je anektirala međunarodno priznatu ukrajinsku teritoriju 2014. godine, a tenzije su od tada velike – čini se da bi mogao da kvari borbu.

Pa može li se to dogoditi?

Pa, prema samopriznanom putniku kroz vreme u maju, Treći svetski rat očekujemo tek 2048.

Fuj.

Korisnik TikTok-a – koji se drži drške @ timetraveler2582 – objavio je video pored niza isečaka sa porukom: “Pitali su me kada će se održati 3. svetski rat.

Danas ću odgovoriti na pitanje.”

Dodali su: „Za razliku od dva prethodna svetska rata, Drugi svetski rat nije bio „ totalni rat “, već precizni rat.“

Putnik kroz vreme je potom objasnio: „Treći svetski rat započinje 2048. godine ali se kaže da je datum kada će početi svetski rat uglavnom, pomeren na Dan zahvalnosti, 2051.“

Iznoseći više detalja, rekao je: „Uzrok ovog rata biće napad na američku orbitalnu odbrambenu mrežu i naknadne objave rata.

„O Turskoj od strane Poljske i Indije, kao i objave rata Japanu od strane SAD-a i Koreje.“

Tako da imamo još nekoliko godina.

Borba.Info

Check Also

Intervencija NATO-a, vodi u direktnu konfrontaciju sa Rusijom, na bojnom polju!

Januara 2023. na Zapadu je stvorena „tenkovska koalicija“, koja je uključivala zemlje koje su se …