Vulin “forhendom vratio ritern i Vijosu Osmani na osnovnu liniju”! – Srbija nije klečala, ni pred daleko većima…

Dok Aleksandar Vučić vodi Srbiju, naša zemlja neće biti na kolenima kako bi Vljosa Osmani želela”

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin odgovorio kosovskoj predsednici koja je rekla da očekuje “da Srbija padne na kolena”.

“Ni sva naklnost zemalja koje pokušavaju da stvore lažnu državu Kosovo nije bila dovoljna da se sasvim zaborave svi zločini šiptarskih terorista.

Dok Aleksandar Vučić vodi Srbiju, naša zemlja neće biti na kolenima kako bi Vljosa Osmani želela”, istakao je Vulin, prenose mediji.

“Da Osmanijeva ima obraz, kao što ima stomak, za laži koje izgovara, dugo bi klečala pred “žutom kućom” i Srbima ubijenim zbog trgovine organima, pred kostima porodice Stolić, pobijenih u Goraždevcu, Starom Grackom, Livadicama i svim stratištima na kojima su ubijani srpski, goranski, romski, bošnjački, pa šiptarski civili koji nisu hteli da budu deo OVK.

Poverovati u laži Osmanijeve o srpskog genocidu na KiM je kao da šiptarima, koji su palili manastire poverujete da su borci za hrišćanske i evropske vrednosti”, istakao je Vulin.

Podsetimo, Vjosa Osmani je za nemački Špigl rekla da očekuje od Srbije da padne na kolena, rekavši da traži da se pronađu nestali i da srpska strana ne tematizuje zločine Miloševićevog režima i da je to “nasleđe zaštićeno”.

“Vili Brant je jednom rekao da kada nedostaju reči, neko treba da padne na kolena.

Upravo to očekujemo od Srbije – da padne na kolena”, rekla je Vjosa Osmani.

B92/Novosti

Check Also

Šef KGB-a: Spremaju napad iz Litvanije!

Na teritoriji Ukrajine ukupno je do 1.000 militanata prošlo različite faze obuke, koji treba da …