Sprema se nova prevara Srba u Crnoj Gori, zvana dualni identitet?

Nova snaga mladih Srba koja raste u našoj voljenoj zemlji će uz sve moguće načine spriječiti ovakve i slične manipulacije nad srpskim narodom.

Svi znamo da bi ove godine trebao da se održi popis stanovništva u Crnoj Gori, a koga perfidno nova vlast, a pod to mislim na premijera kao i predsednika skupštine zajedno sa Đukanovićem u dogovoru sa zapadnim ambasadama pokušavaju da odlože ili izmanipulišu sa njime mnogim prljavim trikovima, tvrdi predstavnik mladih Srba u Crnoj Gori Kristijan Kojičić.

Jedna od perfidnih opcija je ta da se na popisu, ako se održi, umetne jedna neustavna i nakaradna stavka, a to je opcija da se građani Crne Gore mogu izjasniti kao Srbin – Crnogorac, odnosno takozvani „dualni identitet“ kojim se automatski smanjuje procenat Srba.

Takođe jedna od opcija koja je definitivno na razmatranju od strane vlasti u Crnoj Gori je da se popis odloži za iduću godinu, što bi automatski bilo neustavno jer je 2022god. izborna godina u našoj zemlji u kojoj će se održati 12 lokalnih izbora uključujući i glavni grad.

A uz sve to vidimo pretenzije od strane nove vlasti da se održi popis u toj godini ali bez izjašnjavanja o nacionalnosti, jeziku i veroispovjesti već samo da se građani prebroje kao brojke i time bi ostao procenat Srba sa morbidnog popisa iz 2011god. na kojem je Đukanović sveo procenat Srba na nivou statističke greške.

Ove trikove iz zapadnih ambasada koje pokušavaju da odigraju na prostoru Crne Gore gledajući nas kao binu za izvođenje njihovih prljavih igara koje idu na štetu srpskom narodu nećemo i ne smijemo dozvoliti, kazao je Kojičić.

Nova snaga mladih Srba koja raste u našoj voljenoj zemlji će uz sve moguće načine spriječiti ovakve i slične manipulacije nad srpskim narodom.

Na izborima 30-og avgusta su Srbi po ko zna koji put prevareni, a to se moglo vidjeti u potezima čelnika vlade kao što je ponovno priznavanje lažne države Kosovo, ponovno upućivanje sankcija Rusiji, česte napade upućene nad bratskom nam Srbijom kao i skoro usvajanje rezolucije o „genocidu u Srebrenici“ kojom se Srbi predstavljaju kao genocidan narod a sad pritom žele da nas popisom u Crnoj Gori svedu na minimum i prikažu da nas uopšte i nema, e pa ima nas i zato moramo dati sve od sebe da se popis dogodi ove godine i da se na njemu izjasnimo onako da nas se preci ne postide!

Šajkača.com

Check Also

Rusi snažno krenuli, na Časov Jar i Krasnogorovku i ka Kupjansku i Torecku!

Ruska vojska ponovo je odlučnije krenula na Časov Jar. I sa severa, sa strane Bogdanovke …