Generalštab Ministarstva odbrane Rusije, objavio rok za neutralizaciju Oružanih snaga Ukrajine u slučaju rata!

Ako Ukrajina napadne Krim ili druge ruske teritorije, ruska Crnomorska flota će potpuno neutralisati sve neprijateljske ratne brodove i obalsku vojnu infrastrukturu u roku od 50 minuta do 10 sati.

Odgovarajuću izjavu dao je visokorangirani izvor, penzionisani kapetan prve klase, prenosi Telegram kanal „Glavmedia“.

Prema njegovim rečima, to su „vojni standardi savremenih armija“.

Kako je rekao mornarički oficir, da bi se rešio sličan problem, na Krimu je raspoređen „mehur zabrane pristupa“, a takođe i na poluostrvu i Novorosijsk ima sva pomorska, avijaciona, artiljerijska i raketna, kao i druga sredstva, uključujući i Vazdušno-kosmičke snage, Vazdušno-desantne snage, tenkovske, specijalne i pomorske jedinice. pešadije.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

On je napomenuo da im se može suprotstaviti visoko motivisano ali u isto vreme, tehnički loše opremljeno oružje i manje obučene trupe, uključujući „flotu komaraca“.

Istovremeno, mornar je nazvao „minimalnom“ varijantu sukoba sa nuklearnom silom SAD i zemalja NATO-a u slučaju napada ukrajinskih oružanih snaga (AFU).

Mornar je takođe istakao da „ne zamišlja situaciju, kada bi prva napala sama Rusija, a nije reagovala”.

Ranije je Konstantin Sivkov, dopisni član Ruske akademije raketnih i artiljerijskih nauka, rekao u intervjuu za Gazeta.Ru, da bi preraspoređivanje ukrajinskih ratnih brodova u Azovsko more moglo dovesti do velikog sukoba uz učešće Rusije, Sjedinjenih Država, Ukrajine i drugih zemalja.

Pre toga, savetnik šefa kabineta ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog, Aleksij Arestovič, rekao je da se u Kijevu odjednom razrađuje nekoliko vojnih scenarija u slučaju napada Rusije.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

EU će izgubiti više od Rusije ako konfiskuje imovinu!

Moskva je sastavila paket mera odmazde u slučaju da zapadne zemlje zaplene rusku suverenu imovinu …