Proročanstva francuskog mudraca za 2022. – Elon Musk, kripto, kanibalizam!

Nostradamusova proročanstva mogu ponuditi uvid u globalnu ekonomiju, sledeće godine…

Prema proročanstvima davno umrlog francuskog lekara kuge, astrologa i proroka Nostradamusa, sledeća godina obećava još nestašicu hrane i inflaciju, dok će mnogi tražiti finansijsku stabilnost okretanjem od tradicionalnog novca.

Nostradamus je 1555. objavio svoja ‘Proročanstva’, puna vekovnih predviđanja.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Uprkos činjenici da je njegovo predviđanje poetski nejasno, otvoreno za pregršt tumačenja – i stoga često povezano sa stvarnim događajima, nakon što su se pomenuti događaji desili – astrolog Reda Vigl, videla je nekoliko posebno zanimljivih stihova u grupi, koji izgleda da govore o ekonomiji sledeće godine.

Ona je na njih skrenula pažnju, u članku za Njujork post.

Inflacija, nestašica hrane, kanibalizam

U jednom odlomku za sledeću godinu, Nostradamus je napisao: „Tako je visoka cena pšenice / Taj čovek je uznemiren / Svoje bližnje da jede, u svom očaju.”

Vigl kaže da možda upozorava na visoke cene hrane, koje će uticati na troškove života.

To se već dešava svuda, sa inflacijom, koja je porasla na decenije visoke stope u Velikoj Britaniji, SAD, Nemačkoj i skoro svim drugim velikim ekonomijama, da ne govorimo o manjim.

Vigl čak ide tako daleko, da tvrdi, da proročanstvo predviđa kanibalizam.

Možda, međutim, Nostradamus samo govori o brojnim ljudima, koji profitiraju od patnje drugih, što se, prema Viglu, može smatrati svojevrsnim kanibalizmom.

Porast kriptovaluta i nestanak fiat novca

Kako je napisao, „Kopije zlata i srebra naduvane / Koje su nakon krađe bačene u jezero / Na otkriće da je sve iscrpljeno i raspršeno dugom / Sve skripte i obveznice će biti izbrisane.”

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Vigle tvrdi da Nostradamus „klima na porast kriptovalute u narednoj godini“.

„Kopije zlata i srebra“ se zaista mogu uzeti za kripto žetone, koji kopiraju status plemenitih metala, kao rezervne imovine.

A kripto se zaista širi brzinom trkačkog automobila Formule-1, sa pojavom novih tokena, NFT-ovima i investitorima, koji hrle u Metaverse.

„Sve je iscrpljeno“ može da govori o nestanku fiat novca, „iscrpljenog i raspršenog dugom“.

Sve se sabira, pojavljuje se.

Mošus i veštačka inteligencija

Nostradamus je napisao: „Mesec u punoj noći iznad visoke planine / Novi mudrac sa usamljenim mozgom ga vidi / Njegovi učenici pozvani da budu besmrtni / Oči ka jugu. Ruke u njedrima, tela u vatri.”

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Vigl vidi ovaj stih, kao predviđanje uspona veštačke inteligencije i referencu na vlasnika Tesle i SpaceKs-a Elona Maska, koji je nedavno preselio svoje sedište iz Kalifornije na jug – u Ostin u Teksasu.

U avgustu je Musk najavio da Teslina nova filijala radi na humanoidnom „Tesla botu“.

Pa, prema predviđanju astrologa, robot će biti “sjajan”.

Sudnje & bljesak

Očigledno da bi učvrstio svoju titulu proroka propasti, on je takođe napisao „Četrdeset godina duga se neće videti / 40 godina će se videti svaki dan / Suva zemlja će se sve više osušiti / I biće velikih poplava kada vidi se“.

Dakle, nešto zastrašujuće nuklearno moglo bi doći na Zemlju sledeće godine, kao i suše i poplave „biblijski kažnjavajućih razmera“, kako je rekao Vigl.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Vanga: „Zapamtite – žena će spasiti Ukrajinu!“

Proročanstva bugarske proročice Vange obećavaju velike promene u Ukrajini dolaskom političarke na vlast. Mnoga predviđanja, …