Aleksić: Protesti će biti nastavljeni, dok se ne ispuni i poslednji zahtev!

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić kaže za N1 da će protesti biti nastavljeni sve dok se ne ispuni i poslednji zahtev ljudi koji učestvuju u protestu “Srbija protiv nasilja”.

„Nećemo stati sve dotle dok se ne izborimo za Srbiju protiv nasilja“, poručio je Aleksić.

Dodao je da „ne smemo odustati dok se svi zahtevi ne ispune, jer je to borba za normalnu zemlju i ne smemo da dozvolimo da nas vređaju, kao da se nije dogodila ovolika tragedija, koja treba svima u Srbiji da bude veliko upozorenje i veliki šamar u lice“.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

„Ovo su građani koji nisu ucenjeni, koje niko nije trpao u autobuse, koji nisu dobili radnu obavezu, nisu dobili dnevnice da dođu ovde, niko im nije pretio, ovo su slobodni građani, koji su došli da se bore za svoju zemlju“, istakao je.

Naveo je i da je verovao da će se građani okupiti u velikom broju danas, „jer su građani Srbije shvatili da svi snosimo odgovornost i da moramo da reagujemo da bi naša deca i svi mi bili sigurni“.

„Pokazali su veliku odgovornost i spremnost da se bore za svoju zemlju…

Ovo je nepregledna kolona i hvala svim građanima Srbije što su shvatili da je ovo borba svih nas“, poručio je Aleksić na drugom protestu „Srbija protiv nasilja“ posle dva masovna ubistva, koja su se desila prethodne sedmice u kojima je stradalo 17 ljudi, od kojih je najviše dece.

N1

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Šef KGB-a: Spremaju napad iz Litvanije!

Na teritoriji Ukrajine ukupno je do 1.000 militanata prošlo različite faze obuke, koji treba da …