Medvedev: Teroristi razumeju samo jezik sile, treba im dići kuće u vazduh!

Zamenik predsednika Saveta za bezbednost Ruske Federacije Dmitrij Medvedev izjavio je danas da iskustvo, kako domaće, tako i svetsko, pokazuje da je „nemoguće boriti se protiv terorista međunarodnim sankcijama, zastrašivanjem i da oni razumeju samo jezik sile”.

„Zato je potrebno dići u vazduh kuće terorista i kuće njihovih rođaka, tražiti i eliminisati njihove saučesnike, napuštajući besmislenu ideju suđenja protiv njih.

Ali najvažnije je uništiti najviše rukovodstvo terorističkih formacija, u kakvim god pukotinama da se kriju, ti insekti.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Teško je ali je izvodljivo”, naveo je Medvedev na Telegramu, prenose RIA Novosti.

Lider samoproglašene Donjecke Narodne Republike (DNR) Denis Pušilin izjavio je da ukrajinske vlasti „sada teroristički napad na Krimski most predstavljaju, kao nacionalno dostignuće”.

„Pokušavaju da prikriju sopstvene neuspehe udarima na civilno stanovništvo i civilnu infrastrukturu”, naveo je na Telegramu vršilac dužnosti šefa DNR.

Dve osobe su poginule, a jedno dete je povređeno u jutrošnjem napadu na Krimski most, za koji je Rusija optužila Ukrajinu, prenosi Tanjug.

Politika

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Rusi snažno krenuli, na Časov Jar i Krasnogorovku i ka Kupjansku i Torecku!

Ruska vojska ponovo je odlučnije krenula na Časov Jar. I sa severa, sa strane Bogdanovke …