Zmija pala “sa neba” na ženu i počela da je napada, a onda se pojavio i jastreb… – VIDEO

Duboke posekotine od kandži, slomljene naočare i veliki stres posledica su neočekivanog događaja za ženu koja je mirno kosila svoje dvorište.

Pegi Džons (64) i njen suprug nameravali su da iskoriste vreo letnji dan 25. jula za košenje trave oko njihovog imanja u Silsbiju u Teksasu.

Dok je njen suprug kosio travu ispred kuće, njoj je u dvorištu iza kuće na ruku, sa neba, pala zmija, prenosi RTS.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Žena je instiktivno pokušala da je otrese sa sebe, ali joj se zmija obmotala oko podlaktice i krenula da je napada, pokušavajući da je ujede za lice.

Koji trenutak kasnije na njih se stuštio jastreb koji je zario kandže u ruku gospođe Džons kako bi zgrabio zmiju koja je još čvršće stezala ruku.

Borba je trajala kratko, jastreb je vukao zmiju, ali i ženinu ruku u vis sve dok u jednom trenutku nije uspeo da je otrgne sa ruke.

Okrvavljene ruke i naočara slomljenih od udara zmije u lice gospođa Džons je otrčala do muža koji je kasnije rekao da je bila u totalnoj histeriji i da je nepovezano pokušavala da objasni šta joj se upravo dogodilo.

Odmah ju je odvezao u bolnicu gde su joj tretirali povrede i ostavili je da prenoći pod lekarskom kontrolom jer nije bilo jasno da li ju je napala otrovnica i da li ju je ujela.

Kada se sabrala Pegi Džons je pokušala da rekonstruiše događaj. Setila se da je videla kako jastreb grabi zmiju sa zemlje, što joj nije bilo neobično, jer je to viđala i ranije na imanju.

Pretpostavlja da je ispustio zmiju iz kljuna dok je leteo iznad nje, jer u dvorištu nema drveća, s kojeg bi zmija mogla da padne.

Opisujući događaj novinarki CBS-a rekla je da je u jednom trenutku pomislila da će umreti i da je dozivala Isusa da joj pomogne.

Dve nedelje kasnije ruka joj je i dalje u zavojima i Pegi Džons kaže da je očekivala da će rane brže zarastati.

„Nikada nisam imala problem sa spavanjem ali u ove dve nedelje sam ukupno spavala možda sedam ili osam sati“, izjavila je dodajući da se i tada budi u paničnom strahu.

RTS

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Senzacionalan snimak Rusa koji “omlaćuje” dron, džakom krompira! – VIDEO

Nesvakidašnja scena zabeležena je na frontu u Ukrajini kada se ruski vojnik poslužio vrećom krompira …