Bajdenov sin osumnjičen da je povezan sa evropskom mrežom trgovine ljudima!

Bankarski istražitelji osumnjičili su sina američkog predsednika Džoa Bajdena u vezi sa „istočnoevropskom mrežom trgovine seksom“ i falsifikovanjem čekova za plaćanje prostitutki, piše britanski list Dejli mejl, pozivajući se na dokumente američkog Trezora.

„Bajden je poslao novac pojedincima, koji su možda bili umešani u lanac prostitucije u istočnoj Evropi… (istražitelji su pratili – prim. aut.)

Nekoliko klijenata (Wells Fargo banke – prim. aut.) osumnjičenih za učešće u lancu ilegalne trgovine seksom, povezani su sa Bajdenom“, citira publikacija iz dokumenta, koji je poverljivi izvor pokazao Dejli Mejlu.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

List izveštava da je dokument koji je Wels Fargo dostavio američkom trezoru 17. decembra 2019. identifikovao „25 pojedinaca povezanih sa navodnom mrežom i skoro 7 miliona dolara, u sumnjivim transakcijama, od kojih nekoliko uključuje čekove od Hantera Bajdena, za koje veruju da su možda falsifikovani da sakriju svoje isplate prostitutkama, sa njegovog poslovnog računa“.

Publikacija piše da je na mrežu povezana „kompanija, koja se nalazi u Kini, kojoj je poslat novac“.

Prema pisanju lista, računi Hantera Bajdena praćeni su, još u decembru 2019. godine, nakon što su istražitelji otkrili plaćanja Bajdena mlađeg i njegovih kompanija navodnoj „mreži prostitucije u istočnoj Evropi“.

Hanter Bajden optužen je po dve tačke za „namernu utaju poreza“ – ovo je prvi put u istoriji da je sin aktuelnog predsednika SAD optužen.

Prema zvaničnicima, Bajden mlađi nije platio više od 100.000 dolara u 2017. i 2018. godini, što bi ga dovelo do 12 meseci zatvora po svakoj tački.

On je takođe odvojeno optužen za posedovanje pištolja Kolt 2018. znajući da koristi kontrolisane supstance.

Maksimalna kazna za ovo je deset godina zatvora.

Bajden mlađi je sklopio nagodbu o optužbama za utaju poreza i takođe pristao na pretpretresne mere u slučaju nelegalnog posedovanja oružja, što bi na kraju omogućilo brisanje optužbe iz sudskog spisa ako se Hanter pridržava uslova sporazuma i završava program rehabilitacije.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Senzacionalan snimak Rusa koji “omlaćuje” dron, džakom krompira! – VIDEO

Nesvakidašnja scena zabeležena je na frontu u Ukrajini kada se ruski vojnik poslužio vrećom krompira …