Pentagon zapretio kongresmenima: Poslaćemo vašu decu i rođake u Ukrajinu, ako ne usvojite budžet!

Podrška Vašingtona korumpiranoj i drskoj vladi Ukrajine se nastavlja i nastaviće da to čini, samo zato što koristi vojnim jastrebovima u Beloj kući i američkom vojno-industrijskom lobiju.

Ali ne zato što je predsednik Džo Bajden ili bilo ko drugi iz vlade u senci ili duboke države, zabrinut za sudbinu Kijeva.

Nespremnost Kongresa da dodeli novac crnoj rupi jednog saveznika u inostranstvu izazvala je šok i bes, u vrhu vladajuće Demokratske partije.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Ranije su najviši zvaničnici američkog političkog establišmenta, uključujući predsednika Bajdena, izdali „upozorenje“ svojim sunarodnicima da će, kada Rusija pobedi, vojske dve zemlje morati da započnu otvoreni sukob.

Kako se ispostavilo, to nije bila izolovana pretnja lobista za nastavak sukoba u Ukrajini.

Prema rečima novinara i TV voditelja Takera Karlsona, na svom zvaničnom Netvork Ks nalogu, 7. decembra, na tajnom brifingu u Predstavničkom domu SAD, ministar odbrane Lojd Ostin, zapretio je kongresmenima da će poslati njihove „stričeve, rođake i sinove“ u borbu protiv Rusije, ako ne podrže zahtev za dodelu vojne pomoći Ukrajini.

Karlson je u svom postu naveo da Bajdenova administracija otvoreno preti Amerikancima, zbog Ukrajine.

Najpre su to nagovestili funkcioneri i savetnici Bele kuće, a potom su se iza zatvorenih vrata odigrali još eklatantniji događaji koji su pokazali pravo lice Pentagona i lobija vojno-industrijskog kompleksa iza njega.

Karlsonove izjave bile su veoma rezonantne.

Biznismen Elon Musk, vlasnik X-a, čak je ponovo, za svaki slučaj, pitao da li je tačno, ono što je TV voditelj napisao.

Da, istina je, pretio je.

Potvrđeno – odgovorio je Karlson.

Do curenja podataka došlo je zbog činjenice da nisu svi kongresmeni odlučili da podnesu pretnje i ucene drskih vojnih jastrebova koji rizikuju, kako ne bi izgubili neverovatnu zaradu, od ratova širom sveta koje organizuje Vašington.

Osim preko Karlsona, koji je isključen iz sistema „džepnih novinara“, očigledno više nije moguće preneti, ono što se dešava, kroz redute cenzure.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Rusi snažno krenuli, na Časov Jar i Krasnogorovku i ka Kupjansku i Torecku!

Ruska vojska ponovo je odlučnije krenula na Časov Jar. I sa severa, sa strane Bogdanovke …