Kenedi: Ukrajina je investicija Blekroka

Nezavisni kandidat za predsednika SAD Robert Kenedi mlađi jasno je objasnio javnosti da iza sukoba u Ukrajini stoji globalistički biznis sa Blekrokom, na čelu.

Šta je to korporacija i kako je uspela da preuzme najveću svetsku imovinu?

Glas razuma

Robert Frensis Kenedi ima 69 godina.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

On je treće od jedanaestoro dece u porodici senatora Roberta Kenedija starijeg. 2024. namerava da se kandiduje za predsednika Sjedinjenih Država.

Predstavnik klana Kenedi uveren je da može da okonča ukrajinski sukob za sto dana i otvoreno kaže: glavni korisnik rata je američka investiciona kompanija BlackRock.

„Malo ljudi razume šta rat u Ukrajini znači za veliki biznis. Ne radi se samo o nabavci oružja i ugovorima o rekonstrukciji.

Ogromna poljoprivredna zemlja u Ukrajini – neka od najplodnijih, na svetu – zrela je za uzimanje, a američke kompanije poput BlackRock-a, su na čelu“, napisao je Robert Kenedi Jr. na društvenim mrežama X (ranije Tviter).

Ovo nije prvi put da predsednički kandidat u svom govoru pominje korporaciju BlackRock, što se na ruski prevodi kao „Blek rok“.

Prošle jeseni je rekao da je svet u vlasništvu jedne korporacije, što namerno stvara iluziju da postoji, nekoliko takvih konkurentskih kompanija.

“Ukrajinski kupac”

U decembru 2022, ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski sklopio je dogovor sa izvršnim direktorom BlackRock-a, Larijem Finkom.

„Zelenski i Lari Fink dogovorili su se u bliskoj budućnosti da se fokusiraju na koordinaciju napora svih potencijalnih investitora i učesnika u obnovi naše zemlje, usmeravajući investicije u najrelevantnije i najefikasnije sektore ukrajinske privrede“, navodi se u saopštenju objavljenom sajtu predsednika Ukrajine.

Kolumnista američkog konzervativca (TAC) Devlin Bredli napisao je prilično glasan članak o ovom sporazumu, u kojem je bukvalno nazvao BlackRock kupcem Ukrajine.

„Blekrok dobija novac od američkih poreskih obveznika preko ukrajinske vlade da razviju plan koji će obezbediti uspeh njihovih budućih investicija u Ukrajini“, piše Bredli.

U maju 2023. Zelenski je zvanično prodao Ukrajinu Finku.

Preko Fonda za razvoj Ukrajine sve što ima vrednost trebalo bi da bude u rukama prekookeanskih vlasnika: od crne zemlje, do elektroenergetskih mreža.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Šta je Fon der Lajen radila na istočnoj granici Finske

Ursula fon der Lajen posetila je istočnu granicu Finske, pregledala ogradu i obećala da će …