Visa i Raiffeisen besplatno pomažu malim i srednjim preduzećima da pokrenu internet prodavnicu

Visa i Raiffeisen banka a.d. organizuju konkurs za podršku malim i srednjim preduzećima (MSP).

Naime, počev od 13. aprila, do 21. juna, pravna lica čije je sedište u Srbiji i kojima je neophodna internet prodavnica moći će da se jednostavno prijave na konkurs za podršku i dobiju mogućnost besplatne izrade onlajn prodavnice uz besplatno jednogodišnje održavanje, kao i brojne druge pogodnosti.

Visa i Raiffeisen banka a.d. su se udružili i pružaju MSP mogućnost da smanje troškove i privuku nove kategorije potrošača, zahvaljujući jednostavnom pristupu širokom spektru roba i usluga.

Mala i srednja preduzeća zainteresovana za online prodaju, koja ispune uslove konkursa, imaće pravo na besplatnu integraciju internet prodavnice, kao i na besplatno održavanje sajta u trajanju od 12 meseci.

U paket je uključeno podešavanje i prilagođavanje prodavnice Vašem poslovanju (Set-up), sprovođenje neophodnih obuka, kao i hosting, održavanje i tehnička podrška tokom prvih 12 meseci korišćenja.

Pored toga, biće obezbeđene usluge profesionalnog fotografa i obrade fotografija proizvoda, obezbeđivanje i podešavanje SSL sertifikata – protokola za sigurnu razmenu podataka na sajtu kao i uputstva i obuke za korišćenje platforme, online prodaju i SEO optimizaciju sadržaja (prilagođavanje sadržaja za bolje pozicioniranje sajta u online pretrazi).

“Ovim projektom želimo da podstaknemo mala i srednja preduzeća da usvoje inovativne načine prodaje i tako unaprede svoje poslovanje, budući da je naša misija da omogućimo pojedincima, privredi i ekonomijama da se razvijaju”, rekao je Vladimir Đorđević, generalni direktor za Jugoistočnu Evropu kompanije Visa.

Check Also

Tri žene zaražene HIV-om, nakon kozmetičkog tretmana!

Tri žene kojima je dijagnostikovan HIV virus, nakon tretmana u nelicenciranom spa centru u Novom …