MISTERIJA: Voz sa putnicima ušao u tunel i zauvek nestao – ŠOK VIDEO

Ovaj incident se još uvek ne može razumeti. Voz Zaneti trebalo je da preveze 106 putnika u Rim iz planinskog područja. Pre putovanja nijedan putnik nije znao da kreće na put bez povratka.

Ovo je putovanje koje nema odredište. Tokom putovanja ovaj voz ulazi u tunel dug 1 kilometar i onda se više ne pojavljuje.

U početku se mislilo da se u tunelu dogodila neka nesreća. Onda policija i železničke vlasti ulaze u tunel radi istrage, ali svi su bili šokirani, jer nisu pronašli ništa što bi se moglo identifikovati.

Kako je moguće da u tunelu nije pronađen takav voz. Misterija povezana sa vozom Zanetti jedna je od najvećih u istoriji.

Kompanija “Zaneti” je 14. jula 1911. godine ponudila besplatnu vožnju bogatim Italijanima u sklopu svoje reklamne kampanje u kojoj su predstavili novi voz.

106 putnika je uživalo u vožnji razgledajući prelepe pejzaže Italije, a posebno su se radovali prolasku kroz novoizgrađeni tunel, jedan od najdužih i najvećih tog vremena.

Od tog momenta misterija počinje.

Voz je ušao u tunel u Lombardiji, ali iz njega nikada nije izašao. Radnici i policija su pretražili svaki pedalj tunela i ništa nisu pronašli.

Voz nije imao gde da ode, sem da izađe na drugu stranu. Nije bilo ni tragova nesreće. Ipak, pronađena su dva putnika koja su iskočila kroz prozor pre ulaska u tunel.

“Čuo sam prigušeno mrmljanje i u jednom trenutku ugledao beli dim, koji je bukvalno progutao celi voz. Bilo je toliko zastrašujuće da sam se uspaničio i skočio kroz prozor. Vidio sam da je za mnom skočio još neko- rekao je jedan od preživelih. Čovek je patio od nesanice i traume još neko vreme.

Tokom Drugog svetskog rata ovaj tunel je bombardovan i zatvoren zauvek. Niko nije mogao da objasni ovaj neverovatni fenomen.

Čak je bilo i svedoka koji su rekli da su videli kako voz ulazi u tunel i ne izlazi napolje. U nekoliko izveštaja piše da su putnici “Zaneti” voza viđeni u Meksiku.

Psihijatar u lokalnoj bolnici tvrdio je da su 104 Italijana primljena u “histeričnom stanju”.

Da su svi bili odeveni u čudnu odeću tvrdeći da su putovali iz Rima.

Jedan od putnika je navodno imao cigarete na kojima je pisao datum 1907. godina. Tvrdi se da kutije od cigareta i dalje čuvaju u meksičkom muzeju.

Nije bilo konkretnih dokaza o ovom slučaju u Meksiku, niti se zna šta je bilo sa pacijentima.

29. oktobra 1955.godine navodno su se pojavila tri vagona u jednom selu u Ukrajini.

Pjotr Ustimenko, radnik na železnici, tvrdi da su oni bili bešumni. A opis voza koji je dao, odgovarao je “Zaneti” vozu.

Voz, sa čvrsto zatvorenim roletnama, otvorenim vratima i praznom kabinom mašinovođe kretao se potpuno bešumno.

Voz je viđen još nekoliko puta na različitim destinacijama i vremenskim periodima.

Ljudi ni dan danas ne prestaju da istražuju čudni fenomen “Zaneti” voza.

Check Also

Snimljen NLO, koji leti pored komercijalnog aviona! – VIDEO

Video prikazuje NLO koji leti pored aviona iz komercijalnog leta. Zamislite da ste u avionu …