ALARMANTNO UPOZORENJE: Vučić posle izbora spremio predaju Kosova – To traži i od Rusije i Kine

Predsednik Srbije insistira da se pitanje Kosova i Metohije reši u narednih šest meseci, negativno po srpske interese, protivno Ustavu Republike Srbije i za to mu treba podrška svih stranaka koje planira da ugura u novi saziv Skupštine Srbije

Srpski pokret Dveri još od potpisivanja antiustavnog Briselskog sporazuma podseća birače SNS-a i SPS-a da je politika koju sprovodi trio Vučić-Brnabić-Dačić štetna po srpske nacionalne interese.

Obećanje koje su Aleksandar Vučić i Tomislav Nikolić dali svojim zapadnim mentorima da pripreme srpsku javnost za predaju Kosova i Metohije, napokon mora da se finalizuje.

Ukidanje taksi na uvoz srpske robe se u javnosti predstavlja kao čin dobre volje od strane lažnih institucija u Prištini, a u stvari je to signal Vučiću da krene u završnu fazu svog političkog projekta.

Bez obzira što u prethodnom periodu nije dobio podršku ni od jedne institucije od nacionalnog značaja, on opet insistira na „nacionalnom konsenzusu u okviru unutrašnjeg dijaloga“ po pitanju Kosova i Metohije, a da niko u Srbiji ne zna šta je plan predsednika Vučića, pa čak ni Skupština Srbije i legalno izabrani predstavnici naroda.

Predsednik Srbije iznova širi defetističke i pesimističke poruke da za nas nema „srećnog rešenja“, „da ne možemo biti posebno zadovoljni“… kako bi lakše sproveo plan o „potpunoj normalizaciji odnosa između Beograda i Prištine“.

Vučić je u proteklih sedam godina predao kompletne institucije Srbije na severu KiM u ruke albanskih terorista, dok je za vreme pandemije predao i Gazivode, tako da njemu i njegovim političkim satelitima u Vladi Srbije preostaje još samo da zažmure na prijem tzv. Kosova u UN. Za to već duže vreme pripremaju Rusiju i Kinu kao stalne članice Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.

Građani Srbije i istaknuti društveni pojedinci moraju javno da stanu u odbranu Ustava Republike Srbije i da zaustave novu vlast da učini poguban politički potez koji može dovesti do toga, da uz naš pristanak, KiM nepovratno prestanu da budu deo teritorije Srbije.

Upravo kosovsko pitanje je bio jedan od osnovnih razloga što su Dveri i ostali predstavnici Ujedinjene srpske opozicije jasno i odlučno bili za bojkot ovih nameštenih i nedemokratskih parlamentarnih izbora.

Mi nećemo da učestvujemo u novom skupštinskom sazivu koji će imati osnovni i glavni zadatak da legalizuje naprednjačku izdaju Kosova i Metohije, već ćemo kroz sve zakonom dozvoljene političke metode činiti sve da smenimo ovaj kriminalno-koruptivni režim i tako zaustavimo predaju KiM.

(Srbin Info)

Check Also

Ekspert Blejz Meli: Ukrajina i Zapad se spremaju za neizvesnu budućnost

Kako se novembarski izbori u SAD približavaju, ukrajinska vlada i države članice NATO-a pripremaju se …