BRKIĆ: Vučić laže, on se nada pobedi Bajdena a ne Trampa – EVO ZAŠTO – VIDEO

Gost produkcija “Slavija info” bio je glavni i odgovorni urednik Tabolida Milovan Brkić. Brkić kaže da je je prebijanje građana kao jednu od većih sramota aktuelnog režima i dodaje da su najzad vladavinom Aleksandra Vučića i evropski mediji zgroženi.

Nakon toga sve zemlje EU su zabranile ulaz našim državljanim

– Da je režim u strahu od građana govori i činjenica da su na kraju izveli i SAJ koji se inače koristi za borbu sa teroristima a ne za prebijanje dece na ulici. Ova činjenica govori koliko se sve srozalo i kakvi bednici su spremni da lome glave ljudima samo da bi sačuvali kriminalce na budžetu. Vučić građane tretira kao stoku – kaže Brkić .

On je objasnio da Srbija danas nema opoziciju jer je i Dragan Đilas saradnik Aleksandra Vučića i da nema ama baš nikakav interes da ga ruši.

– Pored njega ključni deo sistema je i bivši konobar Vladimir Beba Popović danas savetnik Aleksandra Vučića i Mila Đukanovića, ali i ambasador Amerike u Srbiji Entoni Godfri koji zastrašuje opoziciju jer je korumpiran od Popovića. Velika je uloga u svemu tome i Željka Mitrovića vlasnika TV Pink koji podvodi novinarke njegovom zameniku Gabrijelu Eskobaru – tvrdi on.

Vrh duboke države za Balkan, po rečima Milovana Brkića, ipak je Vladimir Popović i on se kao i Aleksandar Vučić nada pobedi DŽoa Bajdena na predstojećim izborima kako bi mogli da se osvete neposlušnim građanima.

– Beba Popović je održao sastanak sa svim urednicima dnevnih novina 9.7.2020 god i tada im naredio da krenu sa promocijom virusa, da šire strah i da pljuju sve protivnike pogotovu antivakcinaše – tvrdi on.

VIDEO:

(Slavija info)

Check Also

Zašto će zaplena ruske imovine biti poklon za Kinu

Ako postoji konačna crvena linija u tekućem rusko-ukrajinskom sukobu, to je status i položaj imovine …