Danilo Ikodinović: Ludi čoveče, lažeš kao nikad niko što nije lagao

Naš proslavljeni vaterpolo as Danilo Ikodinović oglasio se na Tviteru nakon gostovanja predsednika Aleksandra Vučića na Radio-televiziji Srbije, za koga je istakao da je glavni krivac zbog katastrofalne epidemiološke situacije u zemlji.

Vučić se prilikom obaćanja pohvalio da je Srbija po broju testova na koronavirus prestigla čak i Nemačku, što je bila inicijalna kapisla za Danila Ikodinovića da se oglasi i poruči predsedniku Srbije ono što veliki broj građana misli.

– Opet smo prestigli Nemačku u nečemu. Po broju testiranih srazmerno broju stanovnika. Ludi čoveče, ne možemo da mrdnemo nigde iz države, osim u Bosnu i Hercegovinu, jer lažeš kao što niko nikad nije lagao! Boleeeeest! – napisao je Ikodinović na Tviteru.

Da podsetimo, sem te „pohvale“ da smo prestigli Nemačku po broju testiranih na koronavirus, Aleksandar Vučić je na RTS napao 1.400 lekara koji su dali potpis za smenu Kriznog štaba, rečima da se iživljavaju, uz dodatak da će Vlada Srbije najkasnije biti formirana do kraja avgusta.

(Direktno.rs)

Check Also

BRANIMIR NESTOROVIĆ: “Maske ne štite i ne treba da je nose zdravi ljudi”

Prof. dr Branimir Nestorović je večeras izjavio da maske ne štite ako se nose “kao …