Presela im istina – ŠVEDSKA: “Došlo do ubrzanog pada broja zaraženih, ne znamo zašto”

Ni jedna tako razvijena zemlja kao što je Švedska nije mogla da izdrži pritisak globalista i farmaceutske industrije pa je zaćutala o svom modelu odbrane od pandemije koronavirusa.

U Švedskoj nije primenjen karantin, policijski čas, prisilno odvođenje u specijalne zdravstvene ustanove, hapšenje i još 300 globalnih gluposti.

Oni su samo savetovali stanovništvo o higijenskim uslovima i čekali kolektivni imunitet na koronu koja je jedini trajni lek.

 

Podsećamo da nijedna vakcina ne štiti trajno od bilo koje virusne bolesti, a da je korist od vakcine vrlo često sumnjiva. Takođe, ako vakcina ipak deluje, to traje samo par godina, pa opet vakcina. Ali to je već zadiranje u moć globalista pa se o tome ne priča.

Sledi izveštaj iz Švedske u kojem ne smeju da priznaju da je kod njih nastupio kolektivni imunitet te da korone praktično više nema:

Glavni švedski epidemiolog Anders Tegnel rekao je da je od početka jula u Švedskoj došlo do ubrzanog pada broja zaraženih

“Ali zašto se to dogodilo tačno u to vreme i zbog čega je bilo tako iznenada, mislim da je malo teško da potpuno to shvatimo”, rekao je Tegnel u intervjuu za švedski portal Lokal (The Local).

On je dodao da se čini da pad broja novozaraženih nije povezan sa praznicima ili nekom merom koju su preduzele zdravstvene vlasti.

“Verujemo da povećanje broja imunih ljudi u populaciji ima neke veze s tim, ali zaista ne znamo tačno”, rekao je Tegnel.

On smatra da je smanjenje broja slučajeva koronavirusa u julu u Švedskoj pokazalo da je njihova strategija, prema kojoj je izbegnuta većina strogih mera koje je uvela većina zemalja, na neki način uspela.

“Brojevi u Švedskoj pokazuju da može doći do ubrzanog pada broja slučajeva bez zatvaranja”, dodao je švedski epidemiolog.

Tegnel je priznao da je blago porastao broj novih slučajeva koronavirusa tokom prošle sedmice, posebno među mladima.

“Ali čini se da se možemo nositi s tim”, rekao je Tegnel.

On je istakao da je jedna od stvari koje se sada znaju o koronavirusu to da je reč o vrlo nepredvidljivoj bolesti.

Prema poslednjim podacima, od koronavirusa su u Švedskoj umrle 5.763 osobe, skoro pet puta više nego u Danskoj, Norveškoj i Finskoj zajedno.

Otkrivanje i izolacija biće ključni za uspeh ili propast u suzbijanju širenja koronavirusa u sledećoj fazi pandemije, ocenio je on.

(Tanjug, Webtribune.rs)

Check Also

Naučnici razvili novi način za ubrzavanje regeneracije mišića, nakon povrede!

Naučnici sa Univerziteta u Barseloni otkrili su da se sve vrste povreda mišića mogu brže …