Nedeljni horoskop od 31. avgusta do 6. septembra 2020

Ovan

Novi događaji unose pometnju u vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na poznat način bez koristi. U ljubavi nemate dovoljno strpljenja da saslušate nove primedbe ako vam se ne dopadaju. Osećate se umorno tako da će vam prijati psiho – fizička relaksacija.

Bik

Pred vama je period kad na osnovu situacije donosite neku razumnu odluku. Uticaji Venere na vaš ljubavni život je takav da partner tačno zna na koji način može da vam ugodi ili da vas obraduje. Problem sa varenjem.

Blizanci

Nece vam stati do tuđeg mišljenja. Ponađite efikasno rešenje, previše komentara će svakako biti. Partner čini sve što je potrebno da ispuni vaša očekivanja. Imate sreće u ljubavi. One koji su usamljeni čeka novo poznanstvo. Premoreni ste.

Rak

Pred vama je period sa poslovnim problemom. Nećete imati mogućnost da menjate poslovna pravila.

U odnosu sa voljenom osobom delujete raspoloženo i stalo vam je da osetite emotivnu toplinu ili novu čar u ljubavnoj vezi. Pokušajte da bar malo vremena odvojite za šetnju, suviše sedite.

Lav

Vaše ambicije su velike, na druge ljude delujete energično i nestrpljivo, ali pojačana inicijativa ne donosi pozitivne rezultate. Nema razloga da birate neku emotivnu ulogu koja vam ne odgovara, budite iskreni.

Tako je bolje da u narednom periodu izgladite nesporazume u ljubavi. Ako ste sami, malo se osvrnite na moguća udvaranja. Pazite da ne pijete hladne napitke.

Devica

Novac vam nedostaje, tako da ukoliko vas neko opominje da promenite svoje zahteve u poslu, prihvatite kompromis. Nećete imati mogućnost izbora. U emotivnom životu se potrudite da razjasnite zajedničke nesporazume. Nešto vam ljubav ne ide od ruke. Vodite više računa o svom zdravlju.

Vaga

Na okolinu delujete iskreno i tako osvajate simpatije. Ipak se posvetite više radu. Vaš partner će biti ljubomoran ako ovako nastavite da flertujete.Važno je da postavite jasniju granicu između pristojnog ponašanja i emotivnog poverenja. Vi se sjajno osećate.

Škorpija

Mogući su nesporazumi sa saradnicima. Pogađa vas nečije nekorektno ponašanje u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se na kraju stvari završavaju dobro.

U ljubavi slušajte svoje srce. Ponekad u ljubavnom previranju kroz partnerski odnos treba isključiti razum. Postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičnih pravila. Skloni ste migrenama.

Strelac

U narednom periodu neko pokušava da vas navede na svoje poslovno rešenje, ali vi ste snalažljivi i izbegavate susret ili razgovor sa saradnicima. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti misleći da imate kontrolu nad događajima. Sledi razgovor o problemima emotivne prirode. Poboljšajte kondiciju.

Jarac

Posao vam ide od ruke. Dobro ste raspoloženi i verujete da uvek postoji način kako da ostvarite cilj. U ljubavi nema dilema, postoji samo nedostatak vemena za privatan život. Nemojte smišljati izgovore koji mogu da se shvate pogrešno. Dobro se osećate.

Vodolija

Moguće je da će vas neko slagati, a vi cete raspolagati sa ubedljivim argumentima. Reč je o nekome od saradnika kome nije stalo da istina ispliva na videlo. Trudićete se da potisnete svoje emotivno neraspoloženje pred bliskom osobom kako biste delovali vrlo razumno. Prijaće vam relaksacija.

Ribe

Imaćete nedoumicu. Neko će vam ponuditi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno od vas očekuje određenu protivuslugu. Budite dovoljno aktivni i maštoviti u svakom pogledu. Možda neko od vas očekuje mnogo više nego što to pretpostavljate. Dobro se osećate.

(krstarica.com)

Check Also

Denver vs Lejkersi 10 : 0! – VIDEO

Centar Denvera Nikola Jokić izjavio je, posle pobede nad Lejkersima u drugom meču plej-ofa, da …