SLAVKO NIKIĆ: Dritan Abazović je balista ubačen u novu vlast da izazove rat i podeli Crnu Goru – VIDEO

Dritan Abazi je balista i sledbenik Prizrenske lige, tvrdi nekadašnji pukovnik MUP Slavko Nikić dodajući da se to najbolje vidi iz zahteva Abazovića da dobije sve bezbednosne službe u Vladi Crne Gore što su principi ustanovljeni na Prizrenskoj ligi.

Nikić kaže da je umesto da se oslobode u Crnoj Gori sada imaju “albansku nogu nad vratom” i da Abazović uprkos porukama koje šalje planira da odvede Crnu Goru u sukob kako bi mogao da sprovodi ciljeve Velike Albanije.

Nikić smatra da je Albancima bilo teško da pokrenu oružani sukob u Crnoj Gori jer im je Milo Đukanović ispunjavao svaki zahtev, ali da će vrlo brzo početi sukob sa srpskim partijama koji može biti iskorišćen za ozbiljniji sukob.

On je optužio srpske lidere da su izdali građane koji su za njih glasali stavljajući vlast u Crnoj Gori u ruke Albanca.

Nikić predlaže da bi najbolje bilo pravoslavnim Crnogorcima i pravoslavnim Srbima da se dogovore i formiraju Vladu bez Albanaca.

Po njegovim rečima rezultati izbora u Crnoj Gori su rezultat albanske akcije i da su podrškom Milu, Rama i Haradinaj zapravo smanjili podršku DPS.

Nikić je izneo žestoke optužbe i protiv Aleksandra Vučića tvrdeći da će mu, ako ne prizna Kosovo, Zapad odrediti sudbinu Đinđića, a da iako prizna da će mu se Srbi sa Kosova i Metohije osvetiti.

– Njemu je zagarantovana aleja velikana – rekao je Nikić u emisiji.

Nikić u emisiji otkriva veze Đukanovića i Vučića i ulogu Vladimira Bebe Popovića u dešavanjima u Srbiji zadnjih 20 godina. Nikić otkriva i šta se krije iza novih hapšenja Albanaca od strane Haga, komentariše događaje iz Vašingtona i druge aktuelne teme.

VIDEO:

(Helmcast)

Check Also

Intervencija NATO-a, vodi u direktnu konfrontaciju sa Rusijom, na bojnom polju!

Januara 2023. na Zapadu je stvorena „tenkovska koalicija“, koja je uključivala zemlje koje su se …