Šokantni nalazi virusologa u SAD – OSTAĆETE U NEVERICI

U članku, koji je u junu 2020. godine objavio CDC (Centar za kontrolu i prevenciju bolesti SAD), spominjala se grupa od oko 20 virusologa koji su opisivali biološke karakteristike novog SARS-CoV -2 virusa, i koji su ove informacije trebali da podele sa drugim naučnicima radi istraživanja.

Pažljivo čitanje ovog važnog teksta otkriva neke šokantne nalaze.

Sledi odlomak istraživanja:

Ispitali smo sposobnost SARS-CoV-2 da zarazi i replicira se u nekoliko uobičajenih ćelijskih linija primata i čoveka, uključujući ćelije humanog adenokarcinoma (A549), ćelije ljudske jetre (HUH 7,0) i ćelije humanog embrionalnog bubrega (HEK-293T ). Pored ćelija Vero E6 i Vero CCL81. …

Svaka ćelijska linija inokulirana je velikom količinom infekcije i ispitivana 24 sata nakon infekcije. Nije primećen CPE ni u jednoj ćelijskoj liniji, osim u Vero ćelijama, koje su porasle na više od 10 do 7. stepena u 24 sata nakon infekcije. Suprotno tome, HUH 7.0 i 293T pokazali su samo umerenu replikaciju virusa, a ćelije A549 bile su nekompatibilne sa infekcijom SARS CoV-2.

Šta ovo zapravo znači i zašto je to najšokantnija izjava virusološke zajednice od svih? Kada virolozi pokušaju da dokažu zarazu, imaju tri moguća „domaćina“ ili modele na kojima mogu da testiraju. Prvi su ljudi.

Izlaganje ljudi obično se ne vrši iz etičkih razloga i nikada nije vršeno sa SARS-CoV-2 ili bilo kojim koronavirusom. Drugi mogući domaćini su životinje.

Na trenutak zaboravljajući da nikada ne koriste prečišćeni virus prilikom izlaganja životinja, oni koriste rešenja za koja tvrde da sadrže virus.

Izlaganje životinjama izvršeno je jednom sa SARS-CoV-2, u eksperimentu koji je koristio miševe. Istraživači su otkrili da se nijedan od divljih miševa nije razboleo. U grupi genetski modifikovanih miševa, statistički beznačajan broj izgubio je malo krzna. Nisu doživeli ništa poput bolesti zvane Covid 19.

Treća metoda koju virolozi koriste za dokazivanje infekcije i patogenosti – metoda na koju se najviše oslanjaju – je inokulacija rastvora, za koje kažu da sadrže virus, na razne kulture tkiva. Nikada nije dokazano da takva inokulacija ubija tkivo, osim ako tkivo prvo nije izgladnjivano i zatrovano.

Šokantna stvar u vezi sa gornjim citatom je da su, koristeći sopstvene metode, virolozi otkrili da rezultati koji sadrže SARS-CoV-2 – čak i u velikim količinama – NISU zarazna za bilo koju od tri kulture ljudskog tkiva koje su testirali.

Jednostavno rečeno, to znači da su, pod njihovim uslovima, dokazali da ovaj „novi koronavirus“ nije zarazan za ljude.

JEDINO je infektivan za ćelije bubrega majmuna, tek onda kada smesi dodate dva snažna leka (gentamicin i amfotericin), za koje je poznato da su toksični za bubrege.

Ovi virusolozi, o kojima je pisao CDC, izveli su jasan dokaz, pod njihovim uslovima, pokazujući da virus SARS-CoV-2 ne škodi ljudima.

To je jedini mogući zaključak, ali, na žalost, ovaj rezultat se čak i ne pominje u njihovom zaključku. Jednostavno kažu da mogu da obezbede zalihe virusa uzgajane samo na Vero ćelijama majmuna.

Dr Tom Cowan

Link:https://drtomcowan.com/only-poisoned-monkey-kidney-cells-grew-the-virus/

Webtribune.rs

Check Also

Mosk hoće da sruši YouTube! Stiže nova platforma!

Ilijan Mosk je otkrio da na platformu X, uskoro stiže novi format video sadržaja. Milijarder …