Uznemirujuća objava poznatog srpskog lekara: Evo šta je bivši ministar Đorđević potpisao 2018. u ime Srbije

Poznati srpski doktor Alek Račić i danas je šokirao naciju objavom na Tviteru.

Ovom temom već su bavili neki opozicioni lideri a sada je doktor Račić obelodanio šokantne podatke koje ova vlada uporno krije.

Neverovatno je da ovakve stvari vlast krije i to ono što je od sudbinskog značaja za državu i narod.

Doktor Račić je objavio na Tviteru i sledeće:

Zoran Đorđević, 11 decembra 2018. godine u ime Republike Srbije u Marakešu potpisao Pakt UN o migrantima, kojim se Srbija obavezala da prima i finansira migrante – legalne i ilegalne, da cenzuriše slobodu govora žrtvama migrantskog nasilja zbog „ksenofobije“, kao i da Republiku Srbiju liši dela njene suverenosti u zaštiti svojih državnih granica.

Ovaj pakt su odbile da potpišu SAD, Australija, Švajcarska, Izrael, Austrija, Italija, Češka, Bugarska, Estonija, Slovenija, Mađarska, Litvanija, Letonija i mnoge druge zemlje.

Novi Pakt podrazumeva da se migranti tretiraju kao državljani UN, sa posebnim pravima, tako da je svaki migrant faktički kao „država u državi“.

Takođe pakt podrazumeva i poseban vid izveštavanja, tj. samo pozitivne vesti mogu da se emituju, dok će negativno biti sankcionisano.

Paktom će se uvrstiti novo „ljudsko pravo“ neometana migracija, i ekspresno dobijanje pasoša, odnosno državljanstva, gde se budu naselili.

Šta je sve doktor napisao pročitajte u tvitu:

Webtribune.rs

Check Also

Svet ubrzano klizi, ka velikom trgovinskom ratu, koji bi mogao da eskalira u globalni vojni sukob!

Donji dom američkog parlamenta odobrio je 20. aprila nacrt zakona kojim se Ukrajini pruža podrška, …