Belivukova izjava napravila HAOS u SNS-u! – Evo šta se sprema… – FOTO

Na viber grupi Opštinskog odbora Zemun stigla sledeća poruka.

Centrala Srpske napredne stranke u Zemunu, prethodnih dana čini se da je imala pune ruke posle.

Nakon objavljivanja iskaza Veljka Belivuka, šefa kriminalne grupe osumnjičene za najbrutalnija ubistva, da je obavljao poslove za lidera SNS Aleksandra Vučića, članovima partije stigla je instrukcija da brane svog šefa i detaljan opis kako to da čine.

Podsetimo, istraživački portal KRIK objavio je iskaz Veljka Belivuka sa saslušanja u tužilaštvu pre dve nedelje.

Tom prilikom, on je negirao da je ubica, ali je govorio o svom navodnom odnosu sa Vučićem i drugim ljudima iz vrha Srpske napredne stranke.

Kako je ispričao, Vučić i njegovi saradnici tražili su mu više usluga – da kontroliše da se na Partizanovim tribinama ne skandira protiv predsednika, da zastrašuje one koji su organizovali proteste protiv vlasti, obezbedi mir na Paradi ponosa ali i da utiče na taksiste da otkažu proteste protiv aplikacije za prevoz „CarGo“, piše u transkriptu Belivukovog saslušanja do kojeg je došao KRIK.

Nakon ove objave, nekoliko sati trajalo je zatišje stranačke vojske i botova na društvenim mrežama, koji su, kako se može videti iz poruka koje su se delile na društvenim mrežama, čekali instrukcije na koji način da brane svog šefa.

Tako je na viber grupi Opštinskog odbora Zemun stigla sledeća poruka.

“Potrebno je večeras da organizujemo sve aktiviste, koji imaju društvene mreže da putem istih podele podrške predsedniku države.

Podrška Vučiću da izdrži napade iz raznih centara moći, Vučiću, predaja nije opcija, moraš da pobediš zbog budućnosti svih nas.

Sramota je što neki opozicioni političari podržavaju koljače, ubice…”, navodi se u poruci koju su dobili zemunski naprednjaci, a koja se delila na društvenim mrežama.

Nova s

Check Also

Saudijska Arabija napustila petrodolar!

Dan ranije, prestolonaslednik Saudijske Arabije Mohamed bin Salman Al Saud najavio je da neće prisustvovati …