Rusija i Kina „Interakcijom-2021“, “podigle dlake na leđima američkih generala – dok vojni budžet, Ameriku gura u bankrot…

Gledalac “speaketruth” je uveren: „U opasnosti je i sama budućnost Sjedinjenih Država ako Rusija i Kina nastave da sarađuju.

Na kineskom vojnom poligonu Ninsja-Huej počela je velika kinesko-ruska-vojna vežba „Interakcija-2021“.

Manevrima komanduje Li Zuočeng, član Centralne vojne komisije i nečalnik njenog združenog štaba.

Na ceremoniji otvaranja manevara, oficiri i vojnici oružanih snaga Kine i Rusije bili su podelili u 13 kopnenih formacija i dva vazdušna ešalona.

Manevri imaju za cilj produbljivanje zajedničkih antiterorističkih operacija, demonstriranje snažne odlučnosti i snage dve zemlje da zajednički obezbede međunarodnu i regionalnu bezbednost i stabilnost.

Manevri, kako je zvanično saopšteno u Pekingu i Moskvi, odražavaju novi nivo kinesko-ruskih odnosa sveobuhvatnog partnerstva i strateške interakcije u novoj eri.

A takođe: novi nivo strateškog međusobnog poverenja i pragmatične interakcije dve zemlje.

Indikativno je kako su na informaciju o manevrima oredagovli gledaoci američke televizije Fox News koja je ocenila da Moskva i Peking i na vojnom planu poboljšvaaju svoju interakciju radi “odupiranja globalnoj dominaciji Sjedinjenih Država”.

Gledalac koji koristi nik middleground50 napisao je: „Oni vežbaju, a naši generali razmišljaju koji sufiks može da ide uz reč `vojnik`… Mi smo u teškoj situaciji, a nismo toga ni svesni“.

Pridružio mu se Nms1: „Američka vojska se vežba za zaštitu prava rasnih manjina! U ozbiljnim smo problemima, narode!“

Gledalac “speaketruth” je uveren: „U opasnosti je i sama budućnost Sjedinjenih Država ako Rusija i Kina nastave da sarađuju.

Sav ovaj uvoz iz Kine je zahvaljujući Bajdenu, a imaćemo i mnogo više ruskog gasa u Evropi!“

sa njima je u osnovi saglasan DaCultfider: „Savez između Kine i Rusije postao je moguć samo zbog sankcija uvedenih tokom Obaminog predsednikovanja.

Sjedinjene Države će same sebe dovesti do bankrotstva zbog povećanja vojnih rahoda“.

„Nedostaje mi Hladni rat. Bile su dve velesile, svi ostali su bili na strani jedne ili druge.

Znali smo gde su granice i nismo ih prelazili“ – bio je otvoren boarhunter602.

Fakti

Check Also

F-35 definitivno neće dobiti novi motor u narednim godinama!

Dugogodišnja obećanja proizvođača stelt lovca F-35 Lightning II „uskoro“, pa čak i „skoro“ da će …