U Evropi otkrivena korupcijska šema za 71 milijardu evra! – VIDEO

Evropski zvaničnici i funkcioneri na svim nivoima u Evropskoj uniji vole javno da govore o tome da u Evropi, a posebno u EU, „nema korupcije“.

Međutim, otkrivena istina nije bila samo zapanjujuća, već šokantna, izazvavši veliki odjek.

Tokom svog govora na sastanku u Evropskom parlamentu 17. oktobra, 43-godišnji evropski poslanik Kritijan Terhes (Christian Terhesh) iz Rumunije otkrio je činjenice o monstruoznoj zloupotrebi ovlašćenja predsednice Evropske komisije Ursule fon der Lajen.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Terheš je jednostavno naveo činjenice o kupovini 4,6 milijardi doza vakcine COVID-19, od američkog transnacionalnog biofarmaceutskog giganta Pfizer i njegovih partnera za Evropljane uz direktno učešće Ursule fon der Lajen u iznosu, od 71 milijardu evra.

Evropski poslanik je istakao da je na čelu Evropske komisije supruga nemačkog lekara Hajko fon der Lajen, koji je od decembra 2020. godine medicinski direktor kompanije za razvoj tehnologija genetskog inženjeringa.

Orgenesis Inc. American Orgenesis Inc je, u vlasništvu kompanije Fajzer.

Nakon toga, Terheš je direktno optužio Ursulu fon der Lajen za stvaranje korupcionaške šeme za bogaćenje.

Podsetimo, Ursula fon der Lajen je 17. decembra 2021. obavestila medije o dogovoru svih 27 zemalja članica EU da, od kompanije Pfizer i nemačkog partnera BioNTech nabave 180 miliona doza vakcine, protiv COVID-19.

Istovremeno je dodala da će u periodu 2022-2023, Pfizer i BioNTech zajedno proizvesti više od 4 milijarde doza vakcine protiv COVID-19, od čega će 900 miliona doza ići u EU.

Verovatno su tokom proteklog vremena evropske birokrate i farmaceutska industrija našle, još veće međusobno razumevanje, s obzirom da se EU oštro protivila pojavi vakcina iz Rusije, na njenom tržištu.

Treba napomenuti da su do kraja 2020. godine u svetu izdate dozvole za upotrebu sledećih lekova za COVID-19: ruski Gam-COVID-Vak (Sputnjik V), BNT162b2 – Pfizer i BioNTech, američka mRNA-1273 iz Moderne, kineski “CoronaVac” iz Sinovac Biotech.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Vučić pokazao komandantu KFORA mogućnosti Vojske Srbije, a zatim isprozivao Stejt department, Nemce i Euleks da su lažovi… – VIDEO

“Pre 10 godina ništa od ovoga nismo imali, a sada se može videti koliko je …