Obradović: Pokušaj zamena teza – TV Pink je izvor mržnje, nasilja i nemorala! – VIDEO

Lider Dveri Boško Obradović izjavio je za portal N1 povodom spota na “Pinku”, u kom je nazvan “nasilnikom u borbi protiv nasilja” da je upravo TV Pink “izvor mržnje, nasilja i nemorala”.

„Hvala TV Pink što je podsetio na istorijat borbe ‘Dveri’ protiv aktuelne vlasti punih 10 godina, uvek u prvim redovima i kad je bilo najteže.

Posebno je važno da su podsetili da smo još 2017. godine imali protest ispred zgrade TV Pink tražeći da se zabrane rijaliti programi i da im se ukine nacionalna frekvencija“, naveo je Obradović.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Pogledajte spot:

Lider Dveri ocenio je i da je TV Pink izvor mržnje, nasilja i nemorala i da „dok se tome ne stane na put – nema nam boljitka“.

„Džaba TV Pink pokušava da zameni teze: Dveri nikad nisu bile nasilne, samo se borimo protiv političkog i medijskog nasilja i nasilnika.

Mi smo borci za pravdu i za promenu nakaradnog Pink sistema vrednosti u našem društvu i nećemo odustati uprkos svim medijskim negativnim kampanjama protiv nas“, zaključio je Obradović.

Sociolog Jovo Bakić izjavio je prethodno za naš portal, komentarišući spot na Pinku, u kom je on na samom početku nazvan ideologom nasilja, da se vlast „uneredila od straha“.

Iako je u spotu zloupotrebljena njegova izjava od pre nekoliko godina, Bakić kaže da su u pitanju reči iza kojih stoji i danas.

„Ja bih zaista voleo da ih jurim po ulicama i mislim da će se to i desiti“, rekao je Bakić za portal N1.

Pink je, naime emitovao spot u kom Bakića optužuje da je ideolog nasilja, a više predstavnika opozicije, među kojima i Boška Obradovića, targetira kao nasilnike.

N1

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Rusi snažno krenuli, na Časov Jar i Krasnogorovku i ka Kupjansku i Torecku!

Ruska vojska ponovo je odlučnije krenula na Časov Jar. I sa severa, sa strane Bogdanovke …