Poljoprivrednici nezadovoljni Brnabićevom i Rističevićem, odbili i sastanak sa Vučićem!

Poljoprivrednicima je nakon neuspešnog sastanka u Vladi Srbije i najave protesta ponuđen razgovor tokom popodneva sa predsednikom Srbije, koji su oni – odbili.

„Nakon neuspešnih pregovora sa premijerkom, pozvali su nas iz kabineta Ministarstva poljoprivrede i ponudili sastanak popodne sa predsednikom Srbije“, kaže za N1 Dragan Kleut, predsednik Udruženja poljoprivrednika Banata.

Poljoprivrednici su, kaže, odbili predlog i ostaju pri tome da će sutra da protestuju.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Na pitanje N1 zašto su odbili sastanak sa Vučićem kažu: „Šta on može da nam ponudi, ako je već predsednica Vlade Srbije rekla da ne može da ispuni naše zahteve“.

Podsetimo, predstavnici poljoprivrednih udruženja danas su u Vladi Srbije razgovarali sa premijerkom Anom Brnabić i Marijanom Rističevićem, predsednikom Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Skupštine Srbije.

Nakon sastanka rekli su da nijedan zahtev poljoprivrednika nije prihvaćen, te su najavili proteste „od Subotice do Kraljeva i Kragujevca“.

N1

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Upućen poziv Nemačkoj da prizna genocid u NDH!

Banjaluka – Direktor Centra za društveno-politička istraživanja Republike Srpske Dušan Pavlović uputio je članovima nemačkog …