Dve žene upale kitu u usta! – VIDEO

Džuli Meksorli i Liz Kotriel krenule su na kajaking kalifornijskim San Luiz Obispo zalivom, kada im se dogodilo nešto nezamislivo…

Ove dve žene su se iznenada susrele sa džinovskim grbavim kitom i na trenutak se našle u njegovim ustima.

Čitava stvar je snimljena od strane ljudi, koji su se nalazili u blizini i sve se izdešavalo toliko brzo da dve žene, nisu čak ni shvatile gde se nalaze, sve dok nisu pogledale snimke nakon incidenta.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Neverovatni događaj odigrao se u jesen kada su grbavi kitovi aktivni u ovom zalivu i u blizini Avila plaže.

Kajakaši i veslači dolaze u ovu oblast kako bi posmatrali ove sisare dok se hrane, sa Meksorlijevom koja je jedna od njih.

Stoga, kada je Kotrijelova došla u posetu, Meksorlijeva je ubedila da odu zajedno i posmatraju kitove, uprkos strepnjama njene prijateljice.

Stvari su bile potpuno normalne prvih sat vremena u vodi, dok su dve žene u kajacima nosile sigurnosne prsluke, posmatrajući jata riba koja predstavljaju mamac za kitove, premestivši se na to mesto nekoliko minuta kasnije.

Meksolijeva i Kotrielova su čekale i tragale pogledom za sledećim jatom riba, kada su primetile da se mali mamci nalaze svuda oko njih.

Kako se njena drugarica prisećala, u jednom trenutku samo je mogla da vidi ogromna kitova usta, koja su se zatvarala oko njih i jednostavno je pomislila da im više nema spasa.

Sledeće čega se sećaju, obe su bile pod vodom ali su se na svu sreću vratile na površinu nepovređene i sada imaju neverovatnu priču, u koju im verovatno niko ne bi poverovao da nije brižno dokumentovana video materijalom.

Muški Magazin

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Arheološki hit u Hrvatskoj – u centru Splita pronađen novac srpskog kralja Stefana Uroša II Milutina!

Tokom arheoloških radova na temeljima građevine, nedaleko od Dioklecijanove plate u centru Splita,  pronađen je …