Dačić: Snimak na kome se navodno vidi Radoičić – podvala!

Potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je Aljbin Kurti jedini krivac za sve što se desilo i dodao snimak, na kome se navodno vidi Milan Radoičić, a koji je objavio kosovski ministar unutrašnjih poslova, nije od noći kada se dogodio incident, odnosno da je reč o podvali.

„Ovde pokušava da se dokaže i pokaže da su Milan Radoičić ili Zvonko Veselinović, koji su sprovodili ove akcije.

Oni bi najviše voleli da su naišli i na Mojsilovića, jer im treba veza sa Beogradom, hoće da kažu da neko to uvozi sa strane.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

S druge strane kažu da je Vučić organizator, a sa druge strane da smo se odrekli i prebacili sve na Kosovo“, naveo je Dačić.

Ističe da to nije tačno i da se Beograd bori za mir, za prava Srba i da neće dozvoliti da dođe do dalje eskalacije svega ovoga, „da ne bismo imali plamen koji se ne može zaustaviti“.

„Bedno je da se na ovakav način, na račun sopstvene države, dokaže da su Srbi teroristi koji su u svemu tome učestvovali“, rekao je Dačić.

Dačić naglašava da mu nije jasno po kom članu Rezolucije 1244 ili Briselskog sporazuma je na severu Kosova bila kosovska policija.

„Ne opravdavamo bilo kakve nasilne akcije, žalimo zbog ubistva policajca, gubitka života Srba, što je došlo do takvog incidenta koji nije u interesu Srbije“, rekao je Dačić gostujući na RTS-u.

Sputnik

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Rusi snažno krenuli, na Časov Jar i Krasnogorovku i ka Kupjansku i Torecku!

Ruska vojska ponovo je odlučnije krenula na Časov Jar. I sa severa, sa strane Bogdanovke …