Obradović: Pokušaj zamena teza – TV Pink je izvor mržnje, nasilja i nemorala! – VIDEO

Lider Dveri Boško Obradović izjavio je za portal N1 povodom spota na “Pinku”, u kom je nazvan “nasilnikom u borbi protiv nasilja” da je upravo TV Pink “izvor mržnje, nasilja i nemorala”.

„Hvala TV Pink što je podsetio na istorijat borbe ‘Dveri’ protiv aktuelne vlasti punih 10 godina, uvek u prvim redovima i kad je bilo najteže.

Posebno je važno da su podsetili da smo još 2017. godine imali protest ispred zgrade TV Pink tražeći da se zabrane rijaliti programi i da im se ukine nacionalna frekvencija“, naveo je Obradović.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Pogledajte spot:

Lider Dveri ocenio je i da je TV Pink izvor mržnje, nasilja i nemorala i da „dok se tome ne stane na put – nema nam boljitka“.

„Džaba TV Pink pokušava da zameni teze: Dveri nikad nisu bile nasilne, samo se borimo protiv političkog i medijskog nasilja i nasilnika.

Mi smo borci za pravdu i za promenu nakaradnog Pink sistema vrednosti u našem društvu i nećemo odustati uprkos svim medijskim negativnim kampanjama protiv nas“, zaključio je Obradović.

Sociolog Jovo Bakić izjavio je prethodno za naš portal, komentarišući spot na Pinku, u kom je on na samom početku nazvan ideologom nasilja, da se vlast „uneredila od straha“.

Iako je u spotu zloupotrebljena njegova izjava od pre nekoliko godina, Bakić kaže da su u pitanju reči iza kojih stoji i danas.

„Ja bih zaista voleo da ih jurim po ulicama i mislim da će se to i desiti“, rekao je Bakić za portal N1.

Pink je, naime emitovao spot u kom Bakića optužuje da je ideolog nasilja, a više predstavnika opozicije, među kojima i Boška Obradovića, targetira kao nasilnike.

N1

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Bajden učetvorostručio carine Kinezima?

Očekuje se da će predsednik Sjedinjenih Država Džo Bajden sledeće nedelje objaviti povećanje carina, na …