Nogo po kiši ispred Skupštine: Danas ponovo u 17 časova veliki skup naroda – VIDEO

Ispred Skupštine Srbije se uprkos kiši i hladnom vremenu i dalje se nalaze građani, koji su celu noć proveli na platou, a kako se očekuje danas će im se u toku dana narod ponovo pridružiti.

Srđan Nogo je pozvao celu opoziciju koja bojkotuje izbore, kao i sve građane Srbije koji su za bojkot, da se pridruže velikom narodnom skupu, jer će tako Aleksandar Vučić sigurno biti srušen s vlasti.

Narodni poslanik Srđan Nogo je po kiši i veoma hladnom vremenu sa tvrdim jezgrom i dalje ispred Skupštine, a očekuje se da tokom popodneva građani ponovo masovnije dođu na veliki skup.

– Spremni smo da uđemo u Skupštinu. Od 17 časova očekujemo ponovo veliki protest. Vučić će večeras da objavi da je izlaznost bila veća od 50 odsto.

Sa medijskim mrakom kakav je u Srbiji, veliki je uspeh što je juče ovde došlo više hiljada ljudi. Ovde imamo Vučićeve medije i Soroševe medije. Nažalost, u Srbiji izgleda nemamo ni opoziciju. Vučić je kao suva grana, ali niko ne želi da je iseče.

Pozivam sve partije i sve građane, bez obzira na to za koga glasaju da ovde pokažu da bojkotuju izbore, ali da ne bojkotuju svoje živote, koje im je oteo režim Aleksandra Vučića – rekao je Nogo.

– Ovde se bojkotuju izbori! Šta čekate. Pozivam sve opozicione stranke koje bojkotuju izbore da nam se pridruže. Pozivam sve građane Srbije, bez obzira na to koje im je političko ili ideološki opredelenje, bez obzira na to koje su nacionalnosti da dođu i da vrate vlast narodu – poručio je Nogo.

VIDEO:

(Srbin.info)

Check Also

Senator Vens: Američki establišment očajnički pokušava da ubedi Amerikance da je sve u redu!

Debata o pomoći Kijevu predstavlja posredni spor između desničarskog establišmenta i desnih populista oko pravca …