Vulin: Na silu odgovoriti silom zakona

Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je da Srbija na silu mora odgovoriti silom, odnosno kazniti sve političare koji su pozivali na nasilje.

– Ili će svaki političar koji poziva na nasilje i svaki siledžija koji je sinoć uništavao Beograd biti pronađen i kažnjen, ili u Srbiji nema demokratije. Srbija na silu mora da odgovori silom zakona – poručio je Vulin, saopštilo je jutros Ministarstvo odbrane.

On je ocenio da država mora da dokaže da u njoj vladaju zakoni i dodao da su “huligani i političari koji ih huškaju sinoć divljali u Beogradu, zato što prethodno nisu kažnjeni oni koji su upadali sa motornim testerama u RTS, oni koji su koristili poslaničku funkciju da bi razbijali vrata na Narodnoj skupštini, zato što nisu kažnjeni oni koji su za vreme vanrednog stanja organizovali proteste, zato što niko nikada nije kažnjen za zaustavljanje saobraćaja u Beogradu i iživljavanje na mirnim gradjanima”.

– Država Srbija mora da dokaže da u njoj vladaju zakoni, a ne siledžije i političari koji samo silom mogu da udju u Skupštinu – izjavio je ministar odbrane.

(Beta)

Check Also

Premijer Rumunije: Ne postoje ,ni Moldavci, ni moldavski jezik!

Tokom televizijske debate na kanalu Digi24, šef rumunske vlade Marsel Čolaku uskratio je Moldavcima kao …