NEDELJNI horoskop od 13. do 19. jula 2020

Ovan

Postoje neke važne stvari koje treba da razrešite na poslovnom polju u ovom periodu. Kada je u pitanju ljubav sa partnerom razmišljate o braku i zajedničkom životu. Možete da očekujete da ćete na polju zdravlja imati hormonalne smetnje ili probleme vezane za štitnu žlezdu, ali i za bubrege. Idite na lekarske kontrole.

Bik

Očekuje vas period u kojem ćete biti maksimalno posvećeni poslovnim obavezama kojih će biti u velikom broju. Na polju ljubavi vas očekuje neki problem koji morate da razrešite sa voljenom osobom. Zdravlje vam nije sjajno, imunitet može da vam bude oslabljen pa ćete biti skloni novim tegobama.

Blizanci

Pred vama je nedelja u kojoj ćete imati priliku da završite bitne poslovne obaveze i zatim da se malo opustite. Na polju ljubavi imate nov susret sa osobom koja će biti veoma značajna za vašu budućnost. Kada je u pitanju polje zdravlja, imaćete manje tegobe vezane za srčani sistem. Izbegavajte stresne situacije.

Rak

Očekuje vas jako važan period za vaš posao, imaćete dosta bitnih promena i novih dešavanja. Na polju ljubavi vas očekuje period u kojem ćete imati zahlađenje sa partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je faza u kojoj će se vraćati stari problemi a možete da budete skloni i tegobama vezanim za kičmu.

Lav

Moguće je da ćete uspeti da ostvarite neke velike planove koje ste imali na poslovnom polju. Emotivno niste spremni za bilo kakvo vezivanje u ovom periodu.. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete da ćete imati dobro stanje. Prija vam bavljenje sportom, vežbanje, joga, meditacija ali i svaki oblik rekreacije.

Devica

Finansijsko polje vam je nestabilno, napravite jedan korak napred, nazad dva i osećate se nesigurno. Na polju ljubavi vas očekuju problemi i nezadovoljstvo u vezi. Kada je u pitanju zdravlje, urogenitalni trakt bi mogao da vam bude veoma osetljiv, skloni ste raznim upalama, infekcijama, i veoma ste osetljivi.

Vaga

Pred vama je period u kojem ćete imati komplikacije na poslovnom polju koje nećete lako rešiti. Na polju ljubavi vas očekuje faza u kojoj ćete želeti novu vezu, ali vam neće biti lako da do nje dođete. Na polju zdravlja su mogući problemi sa glavoboljom, sa pritiskom i sa ušima. Posetite lekara za svaki slučaj.

Škorpija

Možete da očekujete da ćete na poslovnom polju imati nedoumice i da ćete imati neke probleme. Kada je u pitanju ljubav, sigurni ste u svoja osećanja pa ih lako i pokazujete vašem partneru. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa nesanicom, moguće je i višak energije. Prijalo bi vam da redovno vežbate.

Strelac

Možete da očekujete da ćete imati povoljnu nedelju i da će vam poslovi ići solidnim tokom. Na polju ljubavi vas očekuje dobra situacija, voljena osoba vam pokazuje svoja osećanja. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati manje probleme zbog nervoze kojoj ste skloni. Potrebno vam je više aktivnosti.

Jarac

Očekuje vas period preispitivanja poslovnih odluka. Ako se bavite privatnim poslom, vreme je za promene. Na polju ljubavi vas očekuje stabilna situacija u braku. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa bešikom, možete da budete skloni prehladi i generalno vam je osetljiv donji stomak pa se čuvajte.

Vodolija

Očekuje vas nedelja u kojoj ćete imati bitno potpisivanje ugovora i važne dogovore na ovom planu. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas neko zanimljivo priznanje od strane voljene osobe. Na polju zdravlja bi trebalo da budete generalno dobro. Stabilna vam je situacija i zadovoljni ste svojim stanjem.

Ribe

Pred vama je period u kojem ćete imati priliku da povećate svoju zaradu. Polje novca vam se jako dobro aktivira. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas poznanstvo preko prijatelja. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi. Moguće je da ćete biti skloni prehladama ili infekcijama vezanim za grlo i sinuse.

(krstarica.com)

Check Also

Khabib Nurmagomedov duguje poreskoj službi 306 miliona rubalja!

Neporaženi UFC šampion i najbogatiji sportista Rusije Habib Nurmagomedov duguje Federalnoj poreskoj službi 306 miliona …