NEDELJNI horoskop od 10. do 16. avgusta 2020

Ovan

Bićete veoma vredni i produktivni na poslovnom polju.. Višak svoje pozitivne energije ćete usmeriti na obaveze. Želite da pravite promene na ljubavnom planu.

Smatrate da vam trenutna situacija ne odgovara i da treba da menjate partnera. Povedite računa o svojoj ishrani jer je to jako važno.

Bik

Ne želite nikome da dopustite da vas sputava kada je reč o poslovnoj organizaciji. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja možda još uvek nije sasvim slobodna.

Mogući su problemi sa nogama. Generalno vas očekuju tegobe koje se vezuju za bolove u zglobovima, naticanje nogu itd.

Blizanci

Zajedno sa svojim saradnicima ćete uspeti da ostvarite zapažen pomak na poslovnom planu. Preko kruga prijatelja dolazite do poznanstva sa osobom sa kojom možete da očekujete početak nove veze.

Bez većih problema na polju zdravlja kod vas. Osećate se sasvim dobro. Nemate razloga za brigu.

Rak

Očekuje vas značajan pomak na poslovnom planu. Konačno ćete ostvariti ono što ste već duže vreme imali u planu. Moguće je da ste spremni da nađete novu ljubav jer vam trenutni partner više ne odgovara.

Možete da očekujete da ćete imati tegobe vezane za kičmu, mišiće kao i probleme sa ukočenim predelom vrata i ramena.

Lav

Očekuje vas prilika da pokažete koliko ste dobri u svom poslu. Možete da se nadate veoma pozitivnim okolnostima.

Kroz zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada ćete uspeti da ostvarite početak veze. Izbegavajte masnu hranu. Mogući su problemi sa povišenim holesterolom.

Devica

Poboljšanje finansijske situacije je pred vama. Možete da se nadate da ćete biti veoma zadovoljni ishodom situacije. Spremni ste da napravite prvi korak ka pomirenju sa voljenom osobom. Sasvim dobro stanje na polju zdravlja.

Vaga

Spremni ste da se nađete bilo kome od kolega kada su u nevolji i da priskočite u pomoć. Na emotivnom planu vas očekuju promene koje niste očekivali.

Moguće je da ćete ostati nekako iznenađeni. Problemi vezani za krvotok su naglašeni kod vas u narednom periodu. Povedite računa o svom zdravlju.

Škorpija

Rešili ste većinu poslovnih problema i sada konačno imate malo vremena za sebe. Voljena osoba vam je maksimalno posvećena, a vi uživate u pažnji koju vam pruža. Pred vama je lep period. Osetljivi bubrezi i mokraćni putevi.

Strelac

Funkcionišete pod pritiskom i ostvarujete dobre rezultate iako se nalazite u otežanim okolnostima. Ako ste slobodni možete upoznati zanimljivu osobu sa kojom ćete imati vezu.  Pad imuniteta je naglašen.

Jarac

Važno je da maksimalno analizirate svoju poslovnu situaciju kako biste našli rešenje. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja na ljubavnom planu tokom ovog perioda. Osetljiv grudni koš bi mogao da vam bude problem na polju zdravlja.

Vodolija

Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete da ćete ostvariti poboljšanje zarade. Bračni partner se trudi da se pored njega osećate voljeno i sigurno. Odlično stanje na polju zdravlja vas očekuje.

Ribe

Moguće je da ćete praviti greške i propuste na poslu. Moguće je da ćete imati zanimljiv flert sa osobom koju upoznajete preko posla. Ipak, još niste spremni za vezu. Izbegavajte cigarete, duvanski dim, alkohol i poroke.

(krstarica.com)

Check Also

Mosk hoće da sruši YouTube! Stiže nova platforma!

Ilijan Mosk je otkrio da na platformu X, uskoro stiže novi format video sadržaja. Milijarder …