ZASTRAŠUJUĆE OTKRIĆE: Žene koje su nedavno vakcinisane eksperimentalnim Covid vakcinama pokazuju simptome RAKA DOJKE

Grupa lekara iz Jute otkrila je nešto zastrašujuće tokom nedavnih mamografskih pregleda snimljenih u Centru za negu dojki u Solt Lejk Sitiju.

Žene, kojima su nedavno ubrizgane eksperimentalne COVID vakcine, pate od abnormalnog zapaljenja limfnih čvorova u dojkama. Prema rečima doktora Intermountain Healthcare, žene koje su primile covid-19 vakcine pokazuju simptome raka dojke. 

Dr Bret Parkinson upozorava: „Kad god uočimo nešto na normalnom skrining mamografu, te pacijentkinje ponovo pozovemo, jer to može značiti ili metastatski rak dojke koji putuje u limfne čvorove, ili limfom, ili leukemiju.“ Umesto da se bave uzrokom ovog problema (vakcinama), lekari sada preporučuju ženama da ne idu na mamograf nakon vakcinacije. Što ne znaš, to te ni ne boli. 

Eksperimentalne vakcine koje izazivaju sistemsko zapaljenje u tkivu dojke

Vakcine ne izazivaju samo zapaljenski odgovor u ruci primaoca, kao što to obično biva kod većine vakcina, već inekcije takođe uzrokuju sistemsko zapaljenje u ženskom tkivu dojke.

Lekari su zabrinuti jer upala raste sa svakom dozom vakcine. Posle prve doze vakcine Moderna, žene u proseku imaju 11 odsto otečenih limfnih čvorova u tkivu dojke.

Posle druge doze, upala se povećava na 16% njihovih limfnih čvorova u tkivu dojke. Vakcina Moderna izgrađena je na eksperimentalnoj mRNK platformi koja metaforično teraformiše ljudske ćelije tako da mogu podržati replikaciju stranih virusa. Platforma mRNA menja ćelijske procese, izazivajući nepredvidivu upalu, dok imune ćelije reaguju na ova novorazvijena svojstva virusa. 

Kako bi sakrili dokaze o ovim raširenim posledicama vakcina, lekari menjaju smernice za mamografiju i odbijaju da pregledaju tkivo dojke žena koje su nedavno vakcinisane protiv covid-19. Lekari sada savetuju svim pacijenticama da zakažu godišnji mamografski pregled, bilo pre prve doze, bilo četiri nedelje nakon druge doze. 

Onkolozi obično reaguju na sve pozitivne rezultate (lažne ili stvarne) na agresivne načine, preporučujući operaciju, zračenje i hemoterapiju.

Međutim, kada je reč o pronalaženju upale u limfnim čvorovima tkiva dojke izazvane vakcinom, lekari su iznenada spremni da dokaze nazovu „lažno pozitivnim“. Industrija karcinoma neće otkriti uzroke raka i razgovarati o stvarnim rešenjima.

Lekari se ponose time što „spašavaju živote“ ranim otkrivanjem raka dojke, ali kada je reč o posledicama vakcine, lekari zatvaraju oči i odlažu postupak skrininga.

Očigledno je da se žene i ostatak društva varaju o poreklu raka i hroničnih bolesti. Ženama se serviraju laži u vezi sa osnovnim uzrocima upale koji stvaraju uslove za razvoj raka dojke.

Vakcinacija pokreće zapaljenski proces. Eksperimentalne mRNK vakcine stvorene su da reprogramiraju ćelijske funkcije i tako prouzrokuju još više upala u celom telu.

Činjenica da su lekari voljni da se odreknu otkrivanja raka dojke nakon što je žena vakcinisana pokazuje koliko će daleko medicina ići kako bi prikrila posledice vakcina i pravo poreklo raka.

Borba.info

Izvori:

cancer.news

Fox13Now.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

Check Also

Denver vs Lejkersi 10 : 0! – VIDEO

Centar Denvera Nikola Jokić izjavio je, posle pobede nad Lejkersima u drugom meču plej-ofa, da …