POLTRONSKI MENTALNI SKLOP: Vučića vidim kao političara formata kralja Aleksandra ili kneza Miloša; U politiku sam ušao zbog Vučića, za sve projekte u Srbiji je on zaslužan

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović izjavio je danas da je u politiku ušao samo zbog predsednika Aleksandra Vučića i da je za sve projekte u Srbiji zaslužan Vučić.

„Ja sam u politiku ušao samo zbog presednika, iako i ovoj zemlji dugujem mnogo, pre njega nisam video tu predanost, talenat i priliku da se nešto uradi. Ja njega vidim kao političara formata kralja Aleksandra ili kneza Miloša“, rekao je Momirović na televiziji Hepi.

Momirović je rekao da se trenutno radi na izgradnji 12 autoputeva i da zato ima mnogo problema, te da je bilo „lako graditi autoputeve 2012. kad se nije ni gradilo“.

Na pitanje da li je nešto menjao u radu miinistarstva koje je nedavno preuzeo, Momirović je rekao da su i on i Zorana Mihajlović „deo sistema na čijem je čelu predsednik“ i da je za sve projekte zaslužan on (Vučić) i fiskalna konsolidacija koju je ostvario.

Javnosti je poručio da treba da prati kako se uvećava kapital javnih funkcinera, da on za sada nema šta da krije, ali da u budućnosti treba i njegovu imovinu kontrolisati.

Prema rečima Momirovića pre 2012. godine jedan broj političara enormno se obogatio, a kako je dodao sada zna mnogo političara koji nisu uvećali svoju imovinu i žele da pomognu.

(Beta)

Check Also

Simonjan: Svet se suočava sa Trećim svetskim ratom, zbog iranskih napada na Izrael!

Glavna urednica RT-a Margarita Simonjan izrazila je svoje mišljenje o napadima Irana, na Izrael. Prema …