Vučićeva saradnica Suzana Vasiljević zapadnim parama snimila film o srpskim zločinima u Srebrenici – FOTO

Desna ruka Aleksandra Vučića i njegova najbliža saradnica Suzana Vasiljević snimila je dokumentarni film o srpskim zločinima i “genocidu” u Srebrenici, za koji je dobila novac sa Zapada.

Prva Vučićeva saradnica, Suzana Vasiljević je 2004. uz obilate inostrane donacije snimila dokumentarni film o srpskim zločinima u Srebrenici. Evo dragi moji naprednjaci da i Suzanu napadnete pošto vidim da ste opet postali patriote – poručio je na „Tviteru“ lider slobodara Miroslav Parović.

Udbaški igrokaz, koji danas nastavljaju potomci domaće duboke države i ološ elita na prostoru bivše Jugoslavije, pokazuju da su za svoj i račun svetske duboke države, i dalje spremni da narod huškaju na međusobno ubijanje, zatim da ih „mire“, da su spremni na prekrajanje istorijskih činjenica i na potpuno ekonomsko uništavanje i sprovođenje kolonijalizma.

Da li su u pravu oni koji tvrde da su se Vučići 1941. godine iz Čipuljića zapravo izjašnjavali kao katolici? I koliko je bivših ustaša 1945. godine preobuklo pobedničko odelo i smestilo sebe i svoje potomke u udbaške fotelje?

(Srbin.info)

Check Also

Mogu li SAD da pobede Kinu u ratu?

Ako bi danas došlo, do sukoba između Vašingtona i Pekinga, prevladale bi iskusnije američke snage …