VULIN ZAPREPASTIO SRBIJU: Za Srbe nema ni prava ni pravde, kad nemaju svoju državu!

“Ne smemo da zaboravimo da Srbi gde god da su, kada nemaju svoju državu, svog policajca, učitelja, lekara, sudiju, za njih nema ni prava, ni pravde…”

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin ocenio je danas da kad Srbi nemaju svoju državu, “svog policajca i učitelja”, za njih nema “ni prava ni pravde”.

On je posle obilaska pripadnika policije u Kopnenoj zoni bezbednosti kazao da u vreme Uskršnjih praznika, “ne smemo zaboraviti Srbe na Kosovu i Metohiji koji žive teško i bore se za osnovna ljudska prava, kao ni naše sunarodnike u Crnoj Gori, Republici Srpskoj, Federaciji BiH, Hrvatskoj i Sloveniji”.

“Ne smemo da zaboravimo da Srbi gde god da su, kada nemaju svoju državu, svog policajca, učitelja, lekara, sudiju, za njih nema ni prava, ni pravde.

Zato smo mi tu.

Zato je Srbija tu da bude jaka, sigurna, stabilna, razvijenija i moćnija nego što je bila, da bi štitila Srbe gde god da su.

Svim Srbima gde god da slave – Hristos vaskrse!”, naveo je Vulin a preneo MUP.

Beta

Check Also

Bošnjačka vojna industrija utrostručila proizvodnju, naoružavajući Izrael!

Navodno štiteći bosanske muslimane, Zapad želi da prikrije očigledan genicid, nad slobodarskim i hrabrim Palestincima. …