Vučić: Kome nije jasno gde su granice, neka pogleda u UN-u… Tamo sve piše!

Srbija neće dozvoliti da je neko zgazi i otme Kosovo i Metohiju!

“Poslali su mi predlog zaključaka Samita u kojima stoji da treba svi zajedno da se protivimo promeni granica.

Ja sam uneo jedan mali amandman i to je sada pakao za njih”, rekao je Vučić za TV Prvu.

Vučić: Cilj laži o mom Danilu da me oslabe i ucene

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da su objave u vezi sa njegovim sinom Danilom laži, čiji je cilj da njega lično “emocionalno osakate”, ali i da na taj način pokušaju da ga ucene, dodajući da on nikada nije, i neće pristajati da plaća reket.

“Reč je o notornoj laži. Nikoga nije video, nikakvog sastanka nije bilo”, rekao je Vučić komentarišući to što je portal Direktno pod naslovom “Rat “grobara” saopštenjima: Koja je uloga Danila Vučića?”, preneo navode navijacke grupe Partizana “Južna strana 1970” da je sin predsednika obećao pomoć države u preuzimanju južne tribine, a to demantovala navijačka grupa “Kićina braća”.

Vučić: Belivukova grupa je završena priča

Priča o Veljku Belivuku i njegovoj grupi je završena priča i tužilac je prezadovoljan dokazima, kojih je i više nego što se misli, ali o tome nema informacija jer kriminalci nemaju insajdera ni iz MUP, ni iz BIA, ni iz Tužilaštva, izjavio je večeras predsednik Aleksandar Vučić.

Vučić je u intervjuu za Prvu tv rekao da je osim kuće u Ritopeku, koju je koristila ta grupa, policija našla još neke, a imali su, istakao je, i svoje štek stanove uz pojedine ambasade ovde u Beogradu.

Vučić: O Stefanoviću razgovor kada se vratim s puta

Svako u zemlji ko je umešan u kriminalne radnje biće uhapšen, o Dijani Hrkalović ne mislim ništa dobro, o Nebojši Stefanovcih imam bolje mišljenje, rekao je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

To je odgovorio, za TV Prva, upitan za veze kriminala i politike, uz pominjanje Stefanovića i Hrkalović, kao i da li će ministar odbrane ako je umešan u kriminalne radnje biti uhapšen.

Vučić: Srbija neće dozvoliti da je neko zgazi i otme Kosovo i Metohiju

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da bi povlačenje Kfora i Unmika sa Kosova i Metohije i ukidanje baze Bondstil značilo dolazak kosovske vojske na granicu sa centralnom Srbijom, ali da Srbija neće dozvoliti da je neko zgazi i otme Kosovo.

On je na TV Prva rekao da to traži jedna od dve najveće sile na svetu, i da je obaveštajne podatke o tome izneo da bi se tako nešto sprečilo, navodeći da je Srbija sada mnogo jača nego što je bila i da želi mkir, a ne sukobe..

Vučić: Odbio sam američki pritisak po pitanju KiM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je u Vašingtonu odbio američki pritisak po pitanju KiM i odbranio državu Srbiju, kao i da je ponosan na to.

Vučić je u emisiji Prva tema na TV Prva rekao da je u Vašingtonu kada su mu ponudili obostrano priznanje rekao, “žao mi je što moram da vam pokvarim žurku, ali Srbija neće u tome da učestvuje”, a kako kaže, bila je potrebna velika hrabrost za to.

Vučić:Tajkuni uložili više od 1,3 milijardi evra da me ruše

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je izložen velikom pritisku spolja, ali i iznutra, dodajući da su tajkuni svakako uložili više od 1,3 milijardi evra u aktivnosti protiv njega.

Vučić je, za TV Prva, upitan ko je uložio novac za njegovo rušenje, rekao da su to učinili mnogi spolja, dodajući da ni kriminalne aktivnosti ne mogu da se dese bez podrške spolja, ali da su to uradili i mnogi iznutra, tajkuni koji su uložili ogroman novac.

Tanjug

Check Also

Poljska odbila Ukrajinu: “Ne damo Patriote”!

Poljsko Ministarstvo odbrane odbilo ideju Ukrajine da bi poljski sistemi PVO, uključujući protivraketni sistem “Patriot” …