VIDOJKOVIĆ TVRDI DA JE ŠAPIĆ PRETIO KULAČINU: “Srce ću ti iščupati…” – VIDEO

Snimak možete čuti na samom početku emisije… Pretnja, upozorenje, nasilje…

Kritika, dobronamerna, očigledno ne prija Aleksandru Šapiću. Kako su rekli u svojoj emisiji “Dobar, loš, zao” na na TV Nova, voditelji i urednici Marko Vidojković i Nenad Kulačin, bivši vaterpolista i predsednik opštine Novi Beograd pretio je Kulačinu da će mu “iščupati srce na ulici”.

– I to mi je u razgovoru od 25 minuta ponovio 50 puta.

U razgovoru visokog tona – preneo je Vidojković Kulačinu na početku emisije.

Snimak možete čuti na samom početku emisije…

Pretnja, upozorenje, nasilje…

Kako god, novom saradniku i prijatelju Aleksandra Vučića sigurno da ne prija to što je u gledanoj emisiji izložen kritici, dakle ne napadu, pretnjama.

Ali SNS matrica je ista, napasti novinara, u ovom slučaju i kolumnistu Direktno.rs Nenada Kulačina, neistomišljenika, satanizovati ga, linčovati, „jer nema pravo govora“, pogotovu ako je njegovo mišljenje suprotno od mišljenja vlasti i Vučića, jeste u Srbiji kao dobar dan. Šapić se očigledno veoma brzo uklopio u SNS sistem…

Mokri snovi

Čupati srce, pa još na ulici, i to od strane ne nekog uličara, već od bivšeg šampiona u vaterpolu, sada čoveka na funkciji, a možda i potencijalnog kandidata za gradonačelnika u najmanju ruku je pretnja kojom bi morali da se pozabave državni organi.

Ako ih ima…

direktno.rs

Check Also

Ukrajina izvela raketni udar raketama dugog dometa, na Sevastopolj! Ima mrtvih i ranjenih!

Dana 23. juna 2024. godine, otprilike u 12:15, po moskovskom vremenu, režim u Kijevu je …