Obradović: Vučić “nosi Tadićevo odelo”! – SNS Formirana u Tadićevom kabinetu i Vučićevom vinskom podrumu…

„Setimo se samo kako je izviždan na velikom opozicionom mitingu ispred Narodne skupštine 13. aprila 2019…”

Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović optužio je nekadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića da je kriv za dolak Srpske napredne stranke na vlast i to na više načina.

„Prvo, sve ono što je prethodna vlast radila bilo je toliko loše da je većina građana Srbije naivno poželela da dođe bilo ko samo da Tadić ode.

Drugo, SNS je osmišlјena i formirana u kabinetu bivšeg predsednika države Borisa Tadića, kao i u vinskom podrumu u Jajincima, gde su se sastajali Aleksandar Vučić, Tomislav Nikolić, Boris Tadić i Miki Rakić, inače istovremeno Tadićev šef kabineta i Vučićev intimus“, naveo je Obradović u pisanoj izjavi.

Reagujući na izjavu Tadića da proevropske stranke ne mogu na izborima da budu u istoj koloni sa Dverima, Obradović je rekao da Dveri i on smetaju i bivšoj i sadašnjoj vlasti zato što nikada nisu bili ni za jedne ni za druge i zato što nisu bili ni pod čijom kontrolom.

„I sadašnja i bivša vlast vas toleriše samo ako ste deo njih i pod njihovom kontrolom, a napada uvek i svuda ako ste samostalni i ne pristajete da igrate onako kako oni sviraju.

Dveri su svoje i nezavisne, nismo ni Vučićevi ni Tadićevi i takvi ćemo ostati u borbi za promenu korumpiranog političkog sistema koji su njih dvojica zajednički napravili“, naveo je on.

Obradović je ocenio da je Tadić idealan protivnik Vučiću na predsedničkim izborima jer nema nikakvih šansi protiv njega.

„Setimo se samo kako je izviždan na velikom opozicionom mitingu ispred Narodne skupštine 13. aprila 2019.

Nije nemoguće da su stari drugari iz podruma napravili i neke nove aranžmane uz podršku zajedničkih savetnika i saradnika Nebojše Krstića, Jelene Trivan i Gorana Vesića“, ocenio je Obradović.

Beta

Check Also

Šta hoćete više od Srbije

Severnoatlantska alijansa, predvođena SAD, je bombardovanjem zgrade RTS-a u Beogradu 1999. godine, pokazala koliko zaista …