Samo ti dete, radi svoj posao… Mladoj lavici se “pokvarila traka”, pred Ćutinim šarmom… – VIDEO

Od Kebare, preko Langure i Staše Stojanović, nizali su se mladi lavovi i lavice, kojima se predviđala blistava politička budućnost.

Poslanica Srpske napredne stranke i mlada nada ove partije Nevena Đurić, ove večeri u debati “Reč na reč” nije uspela da opravda pohvale svog šefa Aleksandra Vučića i u nekoliko navrata je delovala veoma zbunjeno dok je govorila, po svemu sudeći, unapred naučene govore.

Dok je u zanosu pričala o žutim lopovima, stranim plaćenicima i ugroženosti SNS, dve reči Aleksandra Jovanovića Ćute bile su dovoljne da joj u potpunosti popusti koncentracija i da zaboravi šta je htela da kaže.

Od kad je osnovana, Akademija mladih lidera Srpske napredne stranke iznedrila je brojne političke velikane.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Od Kebare, preko Langure i Staše Stojanović, nizali su se mladi lavovi i lavice, kojima se predviđala blistava politička budućnost.

Ipak, do pojave mlade Nevene Đurić niko nije zavređivao toliku pažnju vođe.

Tokom svog prvog učešća u emisiji “Reč na reč”, Đurićeva je demonstrirala zavidne veštine u vređanju sagovornika, upadanju u reč i vikanju, što je izazvalo ogromno oduševljenje kod Vožda, poznatog po tome što je i sam u mladosti delovao kao neko ko nije birao reči i neretko prelazio granice pristojnosti.

“Mislim da se pomalo razumem u politiku i mogu da prepoznam one koji su talentovani.

To dete je, da ne kažem najtalentovanije, koje sam video u poslednjih 15, 20 godina ali svakako jedno od najtalentovanijih u politici.

Pokazala je takvu energiju, srčanost koja me je negde podsetila na vreme kada sam ja bio mlad, negde pre jedno 25 godina ali ona je pametnije i bolja od mene“, naglasio je lider naprednjaka.

Ova izjava vinula je u zvezde mladu Nevenu Đurić, koja je u međuvremenu postala prva opcija SNS za gotovo svaku debatnu emisiju.

I kolege iz stranke su joj odale priznanje na iskazanoj hrabrosti, te je tako, pošto je videla uživo opoziciju i preživela taj susret, stekla status heroine.

Pritisak koji se sručio na leđa mlade jurišnice SNS i očekivanja da bude mladi Vučić u ženskom obliku su uzela svoj danak.

Nevenu su večeras poremetile dve reči koje izgovorio Aleksandar Jovanović Ćuta iz pokreta Ekološki ustanak.

Dok je “biflala” unapred nučen govor, savršeno napisan i u kom su svoje mesto našli opozicija, Đilas, Marinika, Zelenović, bivša vlast i ugroženi Vučić, Nevena je počela da zamuckuje.

U trenutku kad je postalo očigledno da je zaboravila šta je rekla i kad je postalo jasno da je daleko od poentiranja, dodatno ju je poremetila Ćutina upadica.

Po svemu viđenom večeras, deluje da je prvi čovek države pogrešio i da je prerano izašao sa ocenom da postoji neko u SNS ko ume bolje da vređa protivnike od onog Vučića iz devedesetih godina.

Teško da je i sam predsednik danas na tom nivou.

Imajući u vidu da gotovo deset godina drži fizičku distancu od opozicije, koliko je prošlo od poslednjeg TV duela, nerealno je i očekivati da je u formi u kakvoj je nekad bio.

Nova s

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Kirbi nazvao ruske zvaničnike prodavcima stajnjaka, zbog terorističkih tvrdnji!

Portparol Bele kuće Džon Kirbi dao je bezobrazluke o ruskim zvaničnicima koji dozvoljavaju ukrajinski trag …