NOVAKU UPUĆEN ULTIMATUM! – AKO SE NE VAKCINIŠEŠ ZA 96 SATI, NEMA NIŠTA OD MELBURNA!

Naravno, postoji i teorija da se Đoković već vakcinisao i da oko te stvari nije hteo previše da se priča u javnosti.

Iako je do početka Australijan opena ostalo još tri meseca, Novak Đoković je glavna tema, odnosno da li će najbolji igrače sveta učestvovati na prvom grend slemu u 2022. godini.

Razlog leži u vakcinaciji, jer u slučaju da Nole to ne uradi za nekoliko dana i ne primi prvu dozu, postoji velika mogućnost da mu vlasti države Viktorije ne odbore dolazaka u Melburn.

Računica je veoma jasna, ima još četiri dana, kako bi primio prvu dozu, da bi do 26. novembra primio drugu i time ispunio zahtev države Viktorije, a istovremeno poslednji rok koje su dale vlasti u Australiji.

Veoma komplikovana situacija za prvog reketa sveta, jer i dalje se ne zna kakvo je njegovo mišljenje po tom pitanju, odnosno da li će žrtvovati Australijan open zbog svojih stavova, koji su prilično nepoznati.

Naravno, postoji i teorija da se Đoković već vakcinisao i da oko te stvari nije hteo previše da se priča u javnosti.

Ostaje da se vidi kako će prvi reket sveta rešiti ovu situacija, a čak se spominje i mogućnost zbog toga što se čak 50 odsto tenisera, nije vakcinisalo da se turnir održi u nekoj drugoj australijskoj državi, gde nisu tako rigorozne mere.

Arena sport

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Pokrenut program „Proba-3“: Izaziva se veštačko pomračenje sunca!

Evropska svemirska agencija pokrenula je program „Proba-3“, u kom će prvi put u istoriji pokušati …