Još dve osobe uhapšene u Poršeu, osumnjičene za učešće u ubistvu porodice Đokić! – VIDEO

Podsećamo, da je Goran Džonić, penzionisani vatrogasac, uhapšen u četvrtak, zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu porodice Đokić, s kojima je bio u srodstvu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu danas su uhapsili К. M. (1981) i A.M. (1982) iz sela Moravac koji se dovode u vezu sa ubistvom porodice Đokić.

„Zahvaljujući upornom, posvećenom i marljivom radu pripadnika policije, uhapšeno je troje osumnjičenih koji se dovode u vezu sa ubistvom tročlane porodice iz Aleksinca“, izjavio je ministar Aleksandar Vulin, a prenosi MUP u saopštenju.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Osumnjičeni su privedeni i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno im je zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da su učestvovali u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.

Podsećamo, da je Goran Džonić, penzionisani vatrogasac, uhapšen u četvrtak zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu porodice Đokić, s kojima je bio u srodstvu.

On je nakon zločina prisustvovao sahrani ubijenih, navodi Nova.rs.

Nova.rs objavila je danas da je pištolj iz kog je ubijena porodica Đokić iz Aleksinca pronađen u porodičnom stanu osumnjičenog Gorana Džonića, koji je juče uhapšen.

Potvrđeno je da je u pitanju oružje iz kog je tročlana porodica likvidirana, navodi ovaj portal.

Vulin je u soapštenju čestitao svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, pripadnicima Uprave kriminalističke policije, pripadnicima Policijske Uprave za grad Niš, pripadnicima Policijske uprave za grad Beograd, koji su učestvovali u rasvetljavanju okolnosti ubistva porodice Đokić.

„Nažalost, ubistva se događaju ali ni jedno ubistvo ne može da ostane nerešeno i nerasvetljeno.

Svako ubistvo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova će razrešiti, a ubice privesti pravdi“, rekao je Vulin.

N1

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Lokid Martin izabran za dobavljača presretača sledeće generacije za američku pvo!

Dana 15. aprila, američka agencija za protivraketnu odbranu (MDA) odabrala je Lockheed Martin kao isporučioca …