Vesićev “kulturološki genocid” je svojevrstan pir okupatora, ispred srpske skupštine!

“Ovo je bilo simboličko obeležavanje Narodne skupštine, kao osvojene teritorije od strane novog okupatora.”

Lider “Dveri” Boško Obradović ocenio je da je zamenik gradonačelnika Goran Vesić, koji je glavni organizator dočeka Nove godine u Beogradu, “napravio kulturni genocid”, a zastavu duginih boja na bini, koja simbolizuje gej pokret, nazvao je “okupatorskom”.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Obradović je, kako je danas saopšteno iz Dveri, napisao u kolumni za portal “Direktno” da je posle zločina koje Vesić čini u urbanizmu, saobraćaju i ekologiji, sada napravio “zločinački iskorak u duhovnom i kulturološkom uništenju prestonice” pošto se na bini pojavila velika zastava duginih boja kao simbol promocije homoseksualizma mladima, kao i na zastavi ispisan slogan ovogodišnje gej parade u Beogradu.

“Ovo je bilo simboličko obeležavanje Narodne skupštine, kao osvojene teritorije od strane novog okupatora.

Ako postoji kulturni genocid prema svome narodu onda je to TV Pink i Jelena Karleuša koju je Goran Vesić odabrao da nastupi na koncertu iako ne zna da peva”, napisao je Obradović.

Naveo je da je “u pitanju antimuzika, kič i šund, a što je posebno opasno i promena kulturnog obrasca i zagađivanje duhovne i kulturne sfere i moralnog identiteta budućih generacija”.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Uz niz osuda promocije LGBT zajednice, lider Dveri pozvao je da se o tom pitanju izjasne Srpska pravoslavna crkva i svi politički akteri, bez obzira da li su vlast ili opozicija.

“Građani Srbije koji su homoseksualnog opredeljenja ne smeju ni na koji način biti diskriminisani ali ni privilegovani u našem društvu, dok promoteri ove ideologije ne mogu nametati većinskom narodu nešto što je suprotno učenjima naše vere i tradicionalnim porodičnim vrednostima.

Sve ovo ne bi bilo moguće da Goran Vesić nije na čelu grada, a Aleksandar Vučić i Ana Brnabić na čelu države.

Dok su oni na vlasti Beograd neće biti prestonica svih Srba sveta i jednog domaćinskog, gostoljubivog i kosmopolitskog duha već antihrišćanskih i antiporodičnih vrednosti.

Najbolji način da to sprečimo jeste da 3. aprila smenimo sadašnju korumpiranu republičku i beogradsku vlast”, napisao je Obradović.

Beta

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Šta hoćete više od Srbije

Severnoatlantska alijansa, predvođena SAD, je bombardovanjem zgrade RTS-a u Beogradu 1999. godine, pokazala koliko zaista …