Na pitanje o inflaciji, Bajden nazvao novinara “glupim kurvinim sinom”! – VIDEO

Bajden je novinara Foks njuza, koji je pitao o inflaciji, nazvao „glupim kurvinim sinom“.

Upitan o političkom uticaju na inflaciju, američki predsednik Džo Bajden nazvao je novinara, koji je postavio pitanje, „glupim kurvinim sinom“.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Ova primedba je snimljena pre nego što mu je isključen mikrofon, na sastanku Saveta za konkurenciju Bele kuće, u ponedeljak.

Novinari Bele kuće pozvani su na otvaranje sastanka, pošto je Bajden tvrdio da njegova administracija drži pod kontrolom rekordnu američku inflaciju i snižava cene svega, od hrane do popravke iPhone-a.

On je odbio da odgovori na bilo kakva pitanja, o tekućim tenzijama sa Rusijom oko Ukrajine, žaleći se da novinari neće ostati na toj temi.

Dok su mediji izlazili napolje, Piter Dusi iz Foks njuza naglasio je pitanje o tome, da je inflacija politička obaveza administracije.

„To je velika prednost. Više inflacije. Kakav glupi kurvin sin”, promrmlja Bajden, mikrofon i dalje uključen.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Razmena se brzo proširila društvenim mrežama.

Ovo je drugi put da je Bajden uhvaćen na vrućem mikrofonu, kako se žali na Fok Nevs, za manje od nedelju dana.

U četvrtak je drugi dopisnik kablovske mreže pitao o Rusiji tokom sastanka sa timom za nauku i tehnologiju Bele kuće, samo da bi Bajden rekao, „kako glupo pitanje“.

Dva dana ranije, on je pucao na novinara tokom dugačke konferencije za štampu u Beloj kući – druge te vrste od kada je preuzeo dužnost.

„To je zanimljivo čitanje engleskog. Pretpostavljam da ste ušli u novinarstvo jer ste voleli da pišete“, rekao je Filipu Vegmanu iz RealClear Nevs-a, koji je pitao za Bajdenovu izjavu da je svako, ko se protivi demokratskom zakonu o „glasačkim pravima“ na istoj strani, kao segregacionisti Džon Luis i Bul Konor.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Šta hoćete više od Srbije

Severnoatlantska alijansa, predvođena SAD, je bombardovanjem zgrade RTS-a u Beogradu 1999. godine, pokazala koliko zaista …