Besne ruski napadi na rezerve OSU! – VIDEO

Predstojeća noć obećava da će biti posebno „vruća“ za neprijatelja.

Vazdušni napad se proširio na većinu oblasti pod kontrolom kijevskog režima.

Kao što je Vojni pregled već izvestio, udari se izvode pomoću bespilotnih letelica Geran po nizu objekata u Dnjepru i Dnjepropetrovskoj oblasti.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Izveštava se o eksploziji velikog skladišta sa gorivom i mazivima, koji se koriste u vojne svrhe.

Istovremeno, postoje izveštaji o izvršenim udarima na dodatne izviđačke lokacije za rezerve, koje su stigle u Konstantinovku.

Neprijatelj je, prema nekim izveštajima, nameravao da ove rezerve baci na jugoistok, kako bi oslobodio Bahmut (Artemovsk) sa strane naselja Kurdjumovka.

Za uništavanje ljudstva i vojne tehnike neprijatelja u Konstantinovki koriste se različite snage i sredstva, uključujući artiljeriju velikog dometa sa visokopreciznom municijom velikog kalibra.

A, napad dronom u dubini teritorija pod kontrolom neprijatelja traje najmanje nekoliko sati (do 23:00 po moskovskom vremenu).

Postoje izveštaji o gađanju ruskih bespilotnih letelica na mete u delu Hersonske oblasti, koji su okupirali Oružane snage Ukrajine, gde neprijatelj gomila snage, uključujući razmatranje takve opcije, kao što je forsiranje Dnjepra u nekoliko oblasti.

Napadi se beleže i na zapadu Ukrajine, uključujući i oblast Rivne.

Tu su pogođeni objekti, koji se odnose na vojnu infrastrukturu.

Borba.Info

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

Upućen poziv Nemačkoj da prizna genocid u NDH!

Banjaluka – Direktor Centra za društveno-politička istraživanja Republike Srpske Dušan Pavlović uputio je članovima nemačkog …