KONAČNO PRAVA DIJAGNOZA: Korumpiranom sudstvu trebaju “NESALOMIVI” – Mala grupa u tužilatvu sa specijalnom policijom – VIDEO

Učesnici drugog okruglog stola, čiji su organizatori narodni poslanici Dveri Boško Obradović i Ivan Kostić, su se složili da je jasno kao dan da u Srbiji ne postoje nezavisno tužilaštvo i sudstvo.

Učešće na okruglom stolu su uzeli: Aleksandar Obradović – uzbunjivač iz Krušika, Dragan Dobrašinović iz Topličkog centra za ljudska prava, advokat Vladimir Todorić, novinar Milan Jovanović, odbornica Dveri u GO Zvezdara Radmila Vasić, ugostitelj dr Dejan Pejović (čovek koga je pretukao Goran Papić, kumašin ministra policije Nebojše Stefanovića) i narodni poslanik Boško Obradović. Uvodničar i moderator je bio narodni poslanik mr Ivan Kostić.

Tom prilikom advokat Vladimir Todorić je istakao sledeće:

– Srbiji treba jedna mala grupa u tužilaštvu sa malom specijalnom grupom policije koja neće morati da pita jednu Biljanu Popović Ivković ili Dijanu Hrkalović šta i kako da rade. Jedna mala, zdrava i veoma moćna grupa koja će moći da vrati „belinu“ u život. Život poštenog čoveka je doveden do besmisla, jer on ne može nigde biti van domašaja ove kriminalne hobotnice. Odatle ili može samo da se beži ili da se živi u strahu.

On je i dodao da je važno da barem građani za početak prestanu da podržavaju i pomažu ovom režimu. Bojkot bi, po njegovom mišljenju, bio prvi korak u toj borbi, u kojoj su neophodni pojedinci, lični heroji.

(Srbin.info)

Check Also

Zelenski priteran uza zid! Mora da zove Putina!

Volodimir Zelenski je prelomio u ponedeljak, rekao je da se zalaže za učešće Moskve, na …