Roditelji ubijene dece 4 sata pratili saslušanje dečaka ubice! Evo kako se završilo…

Saslušanje dečaka ubice, koji je u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar 3. maja ubio devet vršnjaka i radnika obezbeđenja, upravo je završeno.

Kako Kurir saznaje, iz sudnice u kojoj je uspostavljena video-veza sa psihijatrijskom ustanovom u kojoj dečak boravi, izašli su advokati koji zastupaju porodice ubijenih, kao i troje roditelja.

– Saslušanju su prisustvovali advokati porodica, troje roditelja iz dve porodice, branilac oca dečaka kao i tužilac Višeg javnog tužilaštva koji je vodio ispitivanje.

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Dečak je saslušan putem video-linka i odgovarao je na sva pitanja koja se tiču postupka koji se vodi protiv njegovog oca zbog teškog dela protiv opšte sigurnosti – potvrđeno je za Kurir.

Ispitivanje je trajalo četiri sata.

Roditelji žrtava su iz sudnice izašli vidno potreseni.

Advokat Zora Dobričanin Nikodinović, koja zastupa jednu od porodica, potvrdila je za Kurir da je dečak saslušan putem video linka i da je saslušanje završeno.

Nakon što je izašla iz sudnice, advokatica koja zastupa oca dečaka ubice izjavila je za Kurir da je dečak na saslušanju potvrdio ono što je ranije izjavio njegov tata.

– Dečak je na saslušanju potvrdio ono što je otac ranije izjavio i objasnio o načinu na koji je otac čuvao i skladištio oružje.

On je izjavio da mu otac nije prvi put omogućio kontakt s oružjem. Dečak je izrazio kajanje zbog svega što je uradio – rekla je advokatica.

Kurir.rs

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži Vkontakte

Pratite “Borbine” odabrane vesti na mreži “Telegram”, na Android telefonima ili desktop računarima OVDE

Check Also

KK Crvena zvezda Beograd suspendovala Nebojšu Ilića! Bežao od policije u suprotnom smeru, sa 1,7 promila alkohola u krvi!

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da je suspendovao tim menadžera Nebojšu Ilića zbog saobraćajnog …