VIDOJKOVIĆ TVRDI DA JE ŠAPIĆ PRETIO KULAČINU: “Srce ću ti iščupati…” – VIDEO

Snimak možete čuti na samom početku emisije… Pretnja, upozorenje, nasilje…

Kritika, dobronamerna, očigledno ne prija Aleksandru Šapiću. Kako su rekli u svojoj emisiji “Dobar, loš, zao” na na TV Nova, voditelji i urednici Marko Vidojković i Nenad Kulačin, bivši vaterpolista i predsednik opštine Novi Beograd pretio je Kulačinu da će mu “iščupati srce na ulici”.

– I to mi je u razgovoru od 25 minuta ponovio 50 puta.

U razgovoru visokog tona – preneo je Vidojković Kulačinu na početku emisije.

Snimak možete čuti na samom početku emisije…

Pretnja, upozorenje, nasilje…

Kako god, novom saradniku i prijatelju Aleksandra Vučića sigurno da ne prija to što je u gledanoj emisiji izložen kritici, dakle ne napadu, pretnjama.

Ali SNS matrica je ista, napasti novinara, u ovom slučaju i kolumnistu Direktno.rs Nenada Kulačina, neistomišljenika, satanizovati ga, linčovati, „jer nema pravo govora“, pogotovu ako je njegovo mišljenje suprotno od mišljenja vlasti i Vučića, jeste u Srbiji kao dobar dan. Šapić se očigledno veoma brzo uklopio u SNS sistem…

Mokri snovi

Čupati srce, pa još na ulici, i to od strane ne nekog uličara, već od bivšeg šampiona u vaterpolu, sada čoveka na funkciji, a možda i potencijalnog kandidata za gradonačelnika u najmanju ruku je pretnja kojom bi morali da se pozabave državni organi.

Ako ih ima…

direktno.rs

Check Also

Zapad treba da donese odluku

Na Zapadu je da odluči da li želi da se uključi u dijalog sa Rusijom …