Srpski beli mag predviđa: Stradaće mnoge javne ličnosti u Srbiji

Lav Geršman predviđa da će ova godina biti u znaku smrti mnogih javnih ljudi, ali i strahu od bolesti koje će biti izmišljene.

– Svoje prognoze za 2020. godinu zasnovaću delom na onome što je rečeno i odlučeno na Svetskom kongresu magova prošle jeseni, a koji je trajao desetak dana i bio održan u Minhenu – kaže Lav Geršman, magistar bele magije.

Na kongresu se najviše govorilo o mogućnosti apsolutnog raskida odnosa između Amerike i Rusije.

– Odlučeno je da magovi štite Donalda Trampa, jer oni koji bi hteli da ga skinu sa vlasti – bili bi još gori, a posebno u odnosu sa Rusijom – kaže Geršman.

Beli magovi štite Donalda Trampa

Beli mag kaže da će ovo biti teška godina, a beli magovi mogu da upozore vlast na ono što nam priroda sprema, što smo već činili, ali – ništa nije vredelo, jer ništa nije preduzeto. Evo i šta će se desiti:

Stradaće mnoge javne ličnosti u Srbiji.

“Stradaće i mnogi ljudi iz javnog života Srbije, oni koji su odavno na sceni muzičkoj, glumačkoj ili političkoj, napravili su neku vrstu svetske mafijaške strukture koja ne dozvoljava novim, mladim ljudima da izađu u javnost. Te ličnosti, koje nisu čistih ruku i savesti, biće “sklonjene” – zakonom, bolešću ili smrću”, najavljuje Geršman.

– Moguće je da će opet početi priča o nekim novim bolestima, ali u tome neće biti mnogo istine, jer se radi samo o zaradi farmaceutske industrije – ističe Geršman.

On dodaje da je najvažnije je da ne upadamo u stanje straha, nesigurnosti i panike. Niko ne može toliko lošeg da nam uradi – koliko čovek sam sebi.

(Novosti.rs)

Check Also

Primena veštačke inteligencije izmakla kontroli: Vlade preko AI „biraju“ misli, diktiraju odluke!

Svaka nova tehnologija donosila je i nešto negativno ali je veštačka inteligencija apsolutni crni rekorder. …